Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madretre

Ale jestem zła! Mój pierwszy dzien na studiach i pytania czy jestes na NK!!

Polecane posty

Gość madretre

Wczoraj bylam na pierwszym zjezdzie na studiach. Nowo poznane osoby wprost zadawaly pytania czy jestem na naszej-klasie i jak mnie znalezc. Jestem taka zła jak nie wiem co. Czy ludziom nie wystarcza adres email i telefon?? Musza weszyc? Taka wscibskosc mnie dobija.

Gość moim zdaniem wyolbrzymiasz
przeciez zwykle pytanko, to jest w dzisiejszych czasach normalne

Gość madretre
Dla mnjie nienormalne. Bo ledwo co ludzi znam z imienia a oni juz chca wchodzic w moje zycieprywatne- bo jak inaczej to nazwac???

Gość moim zdaniem wyolbrzymiasz
Ale jestes przewrażliwiona. Przyjechalas ze wsi na studia do miasta i jestes nie zyciowa, to tak wyglada.Nic od siebie nie powiesz, a pewnie o innych chcesz wiedziec wszystko. Znam takie jak ty.

Gość madretre
Nie. Nie interesuje sie zyciem innym i nawet nie sprawdzalam czy ktos z mojej grupy jest na nk. Po prostu mnie to nie interesuje. Nie chce oceniac ludzi po tym co maja na profilach swoich.

Gość czerwony samochód
My z moimi znajomymi ze studiów często wysyłaliśmy sobie wiadomości (dotyczące wykładów,egzaminów itp.) właśnie na NK. Dziwi mnie Twoja reakcja :o Nie chcesz mieć znajomych ze studiów to Twoja sprawa, może w ogóle usuń konto, bo jeszcze ktoś wejdzie na Twój zablokowany profil!

Gość ale masz problemy
A jakie to niby życie prywatne pokazujesz na NK? Też mi wieeelki powód do takiej strasznej zlości:-D

Gość jopo
a ja rozumiem dziewczyne-sama tez nie lubie jak ktos obcy wypytuje mnie o takie rzeczy. co innego jak znasz kogos juz blizej