Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowy

Hihihi co o mnie sadzicie, skarby moje najdrozsze?

Polecane posty

psiapsioly są fajne, ale kazda się wkońcu zakochuje w gej-friendzie ❤️ i to jest juz nie fajne bo oboje cierpia

Rooshoffy, może Ty mnie zrozumiesz, bejbe :( zgubiłam moje pilnikełe do paznokcie 😭 nie chce straszyć szponami :( pociesz! :classic_cool:

Ejjjj ;* Danny, wygląd nie jest taki ważny, pewnie jesteś gruby ale to nic zaakceptuje cie i schudniesz sexsząc się ze mną

ale ja chciałam alfonsować Ciebie też 😭 to może wzajemnie? ;] i gdzie? złote tarasy? :>:classic_cool:

ja of course jestem z wafki, stolicy gejow. ja jestem szczuplutki smukly niczym struna. hincia kochanie, oczywiscie ze zlote tarasy, bedziemy myc razem szyby :*

Roosh, to najbardziej wnikliwa i trafna analiza mojej osoby, jaką kiedykolwiek czytałam :classic_cool: skarbie, myć możemy, ale potem galeriowanie :classic_cool: ;*

hincia, juz sie podniecilem wyobrazajac sobie siebie w stringach, myjacego szyby na takich rozowych linkach przypietych do naszych ciał OCHHHHH

nie nosze stringów :O:classic_cool: i nie zmyślaj tych historii, że my to seme i uke, bo twoi fani mnie zabiją 😭:(