Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominia27

poradźcie mi mamy - wycieczka z biurem podróży za 8tyś zł

Polecane posty

Gość dominia27

trochę temat - nie na temat forum ;) ale jesteście mi od lat bardzo bliskie i nie chcę o to pytać na innych forach kafeterii gdzie siedzą nastolatki. Na jaką wycieczkę można wyjechać za 8tyś zł? Dwie osoby? W sezonie - jak ekskluzywny byłby to wyjazd? a po sezonie? Tylko Egipt i Tunezja, czy dałoby się gdzieś dalej, np - rzym, Barcelona itd? jak to wygląda z waszego doświadczenia, bo ja nie jeździłam nigdy na takie wycieczki, a na stronkach biur podróży ceny niewiele mówią (wiadomo, że trzeba doliczyć różne opłaty jeszcze). chcę to podarować dwóm kochanym osobom

Hmmm.... chcesz wysłac 2 bliskie osoby? Czyżbgy rodziców? Pamietam jak mój ojciec swoim rodzic zafundował taki prezent na 35 lat pożycia małżeńskiego;-) W temacie nie pomogę, bo nie jestem na bierząco. Wydaje mi się, że można sporo pokombinować;-) P.S. Barcelona jest piękna;-)

Gość dominia27
no mamie i jej partnerowi - prawie rodzicom ;) 8tyś zł to wystarczy? wiem, że nie mogę dać im gotówki, bo będzie im szkoda wydać na wycieczkę i po prostu nie przyjmą. Wiem też że nie mam co wykupować im wycieczki, bo nie chcę uszczęśliwiać na siłę - wolę, żeby sami wybrali.. Może wpłacę kasę do jakiegoś biura i umówię się, że rodzice tam przyjdą i sami coś w tej kwocie wybiorą??

Gość a te 8 tys
to na sam wykup wczasów chcesz przeznaczyć to to już jest kwota razem z "kieszonkowym"? Oferta biur podróży w sezonie jest bardzo bogata natomiast poza sezonem to w takiej kwocie zostaje Ci chyba jedynie Egipt, Tunezja lub Wyspy Kanaryjsie bo wszystkie dalekie kierunki są dużo droższe niż 4 tyś z ł na os.

Gość dominia27
wow... to poza sezonem nie ma wycieczek - zwiedzających duże europejskie stolice? te 8 tysięcy to tak sobie sama założyłam. Jeżeli to za mało (szok!!) to jestem w stanie jeszcze dopłacić. Nawet na jeden tydzień to nie wystarczy?? :(

Gość *Jaga***
dobrze ktos napisal wyzej, ze wlasnie teraz zostaje Egipt czy Wyspy Kanaryjskie choc teraz za all inclusive zaplacisz na Kanarach ok.2500 za tydzien-od osoby. w tym momencie mowimy o wycieczkach zorganizowanych. mozesz isc do biura i pogadac o wycieczkach po stolicach-jest cos takiego organizowane. powiem Ci, ze 4 tys. na osobe to BARDZO duzo wiec mozna pokombinowac.

Gość ja polecam
ci kurort Ejlat w Izraelu...jeżeli chodzi o młodych jeżeli ktoś starszy to barcelona

Gość *Jaga***
ja mysle, ze wycieczka objazdowa bylaby super. wmeiscisz sie w 4 tys. za osobe :)