Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

na jak długo wychodzicie z miesięczniakami o tej porze roku??

Polecane posty

j.w. ja zaczęłam rpzyzwyczajac moja mała jak nie skonczyla 2 tygodni, poźniej jednak wylądowałyśmy w szpitalu na prawie 2 tygodnie z powodu rotawirusa malej no i musialam zacząc od początku przyzwyczajać ją do chłodnego powietrza. Wczoraj i dzis wyszłam z nią na 0,5 godzinki. a wy na ile wychodzicie z miesiecznym dzieciaczkiem w taką pogode?

Gość bez względu na porę roku
czy pogodę zawsze wychodziłam na 2 godziny

Gość bez względu na porę roku
z tym, że ja urodziłam na początku sierpnia

jak wszystkie rzeczy na mieście pozałatwiam, zrobię zakupy, spotkam się z koleżanką to wtedy wracam do domu. Pół godziny?? Nie chciałoby mi się ubierać, znosić wózek i robić całego zamieszania żeby wyjść na taką chwilę.

Gość nawet 3 godziny
moja mała ma 2,5 miesiąca.

pisałam wcześniej, ze jestem po pobycie w szpitalu z moja mała, miala rotawirusa i do tego infekcje dróg oddechowych, mało brakowało do zapalenia płuc. dlatego teraz troche się boję. przyzwyczajam ją od nowa..po mału. waszym zdaniem to za krótko?

Ja rodziłam pod koniec kwietnia, po 4 dniach wyszłam ze szpitala.. było tak pięknie że maleńka od razu przespała 3 godziny w ogródku..szkoda jej było budzić..!!! Ale po tym Waszym szpitalu to chyba bym rzeczywiśie uważała.. Myśle ze pó godzinki wystarczy i stopniowo bym wydużała... No i uważaj żeby nie przegrzać dzieciątk... :) pozdrawiam

Ja z mala jak miala 2 tygodnie wychodzilam na 20-30minut , teraz ma 3,5tyg i wychodze na okolo 1 godzine czasem 1,5 godz, ale to do sklepu, zagrzeje sie troche, zrobie zakupy i wracamy ;]