Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bleeeeeeeee87878787

Pije Mleko,MIod z Czosnkiem!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bleeeeeeeee87878787

Czy to pomaga na kaszel Boze ,bo nie daje rady za raz bede rzygac bleeeeeeee:O:O:O Ma przewlekly kaszel od dlugiego czasu nic mi nie pomagalo babcia powiedziala,ze to pomoze

Gość Gruby Franek
miód spadziowy iglasty bez mleka i czosnek. na oddechowe...

Gość metagalaktyka
moja lekarka do tej mikstury doradza jeszcze dolozyc trochę masłal. cholera wie po co... :O nie probowalam, ale podobno pomaga :O

Gość Bleeeeeeeee87878787
maslo??????? ten mix mnie przyprawia o mdlosci nie dam rady juz z maslem ,byle by pomoglo mam dosc kaszlu dossssssssssc:O:O

Gość metagalaktyka
taaak, masło.... mnie pomogł syrop Pini, chyba bez recepty jest. ale uprzedzam że nie jest zbyt smaczny...

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o tej porze nie wolno spozywac miodu, najpóźniej do 18 życzę miłej nocy z kaszlem:P

Gość Bleeeeeeeee87878787
ja jestem za granica w uk lekarze tu sa straszni od 3 miesiecy mam ciagly kaszel i dusznosci wedlug nich nic mi nie jest daja paracetamol i czasem jakies inne tabletki przeciwbolowe i nic wiecej nie dostalam. wiec tym sie ratuje nie dlugo bede w pl tam moze mi pomoga sama kupuje jakies syropy bez recepty,ale ja potzrebuje dobrego antybiotyku,przeswietlenia pluc testow na astme zwykly syrop w tym stanie mi nie pomaga ten miod,mleko i czosnek to moja ostatnia deska ratunku

Gość wefwerfwer
Na kaszel jak na kaszel ale przeczyści cię jak nigdy dotąd!

Gość Bleeeeeeeee87878787
nie no naprawde miod na noc to nie jest dobry pomysl????????????????? boze juz mam dosc kaszlu:(:(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
pycha ale jestem na diecie i nie moge pic takich rzeczy

Gość metagalaktyka
to może syrop z cebuli, babcia mnie zawsze tym torturowala jak sie zaziebilam... trzeba na noc zasypac cukrem pokrojona cebule i czosnek, i rano jak puszcza sok to dodaje sie do tego miodu i cytryny. trzeba pic po 2-3 lyzki rano i na wieczor. jakos pomagalo. tylko strasznie smierdzi, uprzedzam ;)

Gość Bleeeeeeeee87878787
do tego sie przemoglam,ale syropu z cebuli nie dam rady jak bylam mala mama mi to wciskala rzygalam dalej ni widzialam,nie dam rady