Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszemadra

jak usłyszysz, że jesteś MIŁA to

Polecane posty

daj spokoj z ta osoba. kolezanka przeprowadzila eksperyment. dzwonila do bliskich jej osob, szczegolnie chlopakow z pytaniem jakie ma zalety. na poczatku oczywiscie cisza w telefonie, ona mowi, ze to potrzebne do ankiety, ehhe a tu nagle slyszy - jestes mila !!!!!!!!!!! mowie jej, daj sobie spokoj z tymi osobami Na Powaznie!!!!!!!! mila to moze byc pani w sklepie, ktora sprzedaje ci chleb i mleko heheh wyprobujcie na bliskich wam osobach

Gość Ewellinka
ja jestem Miła - bezapelacyjnie :) a tak poza tym to nie rozumiem o czym tu napisałaś:O

Gość no to ja ci powiem madralo
OK, jetes TĘPA! lepiej?:D

jak czlowiek nie potrafi nic sensowngo wymyslec to mowi, ze jestes mila/y ew sympatyczny, kolezenski itp ale to swiadczy tylko o minimalnym zasobie slow

Gość oj raczej niezawszemądra

a co jej mieli powiedzieć? przecież to pewnie jakieś koleżanki ze szkoły, imprez, pracy czy czego żadne super bliskie znjaomości czy przyjaźnie lubisz z kimś spędzać grupowo czas ale przeceiżnie robisz sobie jakichś list dlaczego

mój o swojej eks w samych superlatywach mowi. to chyb dobrze:) przyajmniej on w prowonaniu z tym co na kafe faceci pisza wydaje sie normalny:)

Gość Daweor
A jakie znaczenie ma to, co sądzą o nas inni? Nie żyje się wszak dla kogoś, ale dla siebie.