Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barszczyna

kto oglądał wczorajsze wystąpienie Wroniki Marczuk-PazEry w Teraz My?

Polecane posty

Gość barszczyna

jak wrażenia? moim zdaniem kłamie. jest prawnikiem i wie co ma gadać...odstawiła ładny teatrzyk. zapomniała podpisać umowy, zapomniała wystawić faktury...żenada

nie chce oceniac, czy jest winna, czy nie, ale moim zdaniem cba nie powinno organizowac takich durnych prowokacji za nasze pieniadze :O ten caly tomasz mial przeciez porsche, przepuszczal w knajpach po 2tys zl, zyl luksusowo za nasza kase 😠 schwytanie weroniki m-p chyba nie bylo warte tej kasy, ktora w niego zainwestowali.

Gość barszczyna
a ja mysle, ze złapanie tej pazernej ukrainki jest bezcenne;)

moim zdaniem takie prowokacje sa nie fair. powinni skupiac sie lapaniu tych, ktorzy daja lub biora lapowki bez zadnych prowokacji.

Jeśli prawdą jest, że poznała tego agenta w lutym 2008, to znaczy, że nie chodziło o nią. Na celowniku musiał być ktoś inny, o wiele ważniejszy, ale tradycyjnie spartaczyli robotę. Sprawa prywatyzacji trafiła się niejako "przypadkiem" 🖐️

Gość barszczyna
dlaczego nie fair? podpuścili ją a ona połknęła przynętę bo jest nieuczciwa. gdyby była w porządku to by się nie zgadzała. ona za tę transakcję miała przytulić 450 tyś zł...:O

Gość yja
jak nie winnna ,to czemu [pcha sie do telewizjiwwiiddz z ma

Gość byl wczoraj taki topik
wyrazilam juz swoje zdanie, podobne do ciotelli

Gość zgadzam się z wielbicielem
to nie chodziło o nią ale o dużo większą rybę , ale że za robotę wziął się pedzio a nie facet z jajami to wyszło jak wyszło

Gość barszczyna
Wielbiciel- chodziło o nią. CBA wypowiadało się, ze dostawali bardzo poważne przesłanki na temat nieuczciwości Weroniki dlatego się za nią wzięli

Gość jaki tam z niej prawnik
zwykla ukrainska prostytutka co wyplynela dzieki znajomosci i malzenstwu z polskim aktorem, wowczas popularnym i przy kasie. a teraz wielce udaje prawniczke (moze i liznela troche uniwerku zanim zaczela sie k.. za kase w polskich knajpach). A ostatnio, jako znawczyni tanca na rurze, ups.. baletu, oceniala profesjonalych tancerzy, ktorzy chca sie wybic, no i dorabiala ... pod stolem...

czy uczciwe jest wg was przyczepienie sie do jednej osoby i czekanie az powinie jej sie noga? byc moze gdyby nie ta glupia prowokacja, nigdy nie wzielaby lapowki. ale mniejsza o weronike. wkurza mnie, ze caly czas brakuje pieniedzy na zdrowie, nauke, nowe miejsca pracy, a sa pieniadze na organizowanie jakis glupich prowokacji. pomyslcie, ile kasy musieli zainwestowac w tego calego tomasza :O

Gość llena25
Klamie i to na maksa. Ustalila razem ze swoimi prawnikami i iinymi specami spojna historyjke i jak widac tvn jej w tym pomaga.

barszczyna ---> no nie jestem taki pewny. Załóżmy, że chcieli przyskrzynić jakąś grubą rybę, sprawa się rypła, ale przy okazji trafili płotkę. Co miałoby teraz mówić CBA?? "Polowaliśmy na X., ale daliśmy dupy, więc żeby chciaż coś z tego było udupiliśmy Pazurę?" ;)

Gość jakjak jakkk
a ja nie moge zrozumiec jak kobiety moga "leciec" na takiego kasanowe mlecznych barow jak ten tomasz agent. takie typy az mnie odrzucaja :)

Ona wzięła 100 tys łapówki, a on rozbijał (dosłownie) Prosiaka wartego 2 razy tyle. Gra warta świeczki? Albo: Pazura warta naszych pieniędzy?

Oczywiście tak tylko sobie gdybam. Może i chodziło o nią, ale coś mi tu nie pasi. Cała akcja kosztowała sporo kasy, a nie sądze żeby wydawali tyle na jakąś Pazurę, która miała zwinąć parę setek...

Gość barszczyna
Wielbiciel nawet gdyby było tak jak mówisz to i tak nie zmienia to faktu, ze wzięła kasę, chciała przytulić 450 tyś i jest skorumpowaną oszustka. Ta czarna- to nie chodzi o Weronikę. Chodzi o to, ze teraz inni zanim wezmą łapówkę zastanowią się 100 razy czy warto bo sprawy łapanek CBA są tak nagłośnione, ze nie jeden sobie odpuści mimo pokusy. i o to w tym chodzi a swoją droga nie podoba mi się, ze redaktorzy byli stronniczy i ewidentnie byli po jej stronie. to takie nieprofesjonalne. powinni zachować dystans bo sąd jeszcze wyroku nie wydał.

Koszty operacji zwrocily sie z nawiazka, bo pani Pazura wplacila 600 tys. zlotych do budzetu panstwa :D.

barszczyna ---> ano nie zmienia faktu i nie ma wątpliwości, że to była łapówa. Nikt normalny (zwłaszcza prawnik) dla własnego bezpieczeństwa nie przyjmie zapłaty 100 tys. pod stołem w kawiarni.

Gość antrykotola
szczerze Wam powiem co o tym myśle. Weronika na pewno nie postąpiła dobrze, musi teraz ponieść odpowiedzialność za to co zrobiła. Akcje CBA są jak najbardziej niefairbo nie chodzi tu o to czy złapią kogoś czy nie tylko o to jakimi metodami. Bajerował ją rok czy tam 2 lata, dostał luksusowy apartament, porsche, drogie perfumy garnitury itp wiadomo wpakowali w Niego kupe kasy i teraz akcja dochodzi do punktu kulminacyjnego, powstaje pytanie "co gdyby ona nie wzieła tej kasy??" no jak myślicie kto zostanie obciążony tym Jego luksusowym życiem? PODATNICY, kurwa przecież samo porsche jest droższe niż ta jej łapówka, do chuja ta zasadzka sie po prostu nie kalkuluje!!! Super ja też jestem za tym, żeby łapać oszustów ale nie kosztem społeczeństwa. A druga sprawa jaka chce poruszyć to taka, że zrobili megaaaa afere o Weronici ale prawda jest taka, ze każdy orze jak może, na dobrą sprawe nikogo nie zabiła, ludzie łapówki to jest mały pikuś przy tym co się dzieje w polityce, tam do nas dopiero rąbią na kase. No ale nie od dziś wiadomo, że ludzie najbardziej interesują takie pikantne afery!! wiocha i tyle

antrykotola ---> właśnie dlatego mówimy, że musiało chodzić o kogoś ważniejszego. Akcja trwała około 2 lata, zapewne kosztowała kilka milionów. Nie wydawaliby tyle na płotkę. A czy to fair wobec podatników? Równie dobrze można roztoczyć inną wizję: załóżmy, że faktycznie chodziło grubą rybę i grubą aferę, akcja się powiodła, Skarb Państwa dzięki CBA oszczędza np. kilkadziesiąt milionów. Pytałabyś wtedy, czy to fair wobec podatników??

Gość barszczyna
co by nie mówic Weronika ( a właściwie Ołena!) wzięła łapówę a teraz plącze sie w zeznaniach. raz mówi, ze myślała ze to perfumy, innym razem, ze to byla 1wsza rata należnego jej wynagrodzenia...na kilometr widać , zę kręci. fakt, CBA traci grubą kasę na wykrywanie tych afer, ale ja tam czuję satysfakcję, ze striptizerka została złapana.niech nie myśli, ze może sobie przyjeżdzać z zacofanej Ukrainy i okradać Polskę.

Gość antrykotola
no właśnie, nawet gdyby to był ktoś inny i ta łapówka by przeszła to nic byś my nie stracili. Przcież on dał jej kase za pomoc w wygraniu przetargu, nawet gdyby wygrał to nic to nas (podatników) nie kosztuje. Ta cała akcja nie miała na celu dbanie o pieniądze podatników tylko chodziło o zdemaskowanie pazury, naszym kosztem oczywiście ;/

Kto bierze "wynagrodzenie" w knajpie a kasę ( i to grubą) bierze się w torbie po perfumach? :O takie rzeczy przecież załatwia się przelewem w banku. Moim zdaniem ona kłamie.