Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka karolinaa8

w jakim wieku FACECI CHCA miec DZIECI ze swoja partnerka??

Polecane posty

Gość lalka karolinaa8

miedzy mna a moim facetem jest 3 lata roznicy, poznalismy sie jak mialam23lata, tylko ze ja juz mam 3 wiecej i mysle o dzieciach w przyszlosci, niestety moj facet jak sie go pytam to mowi ze jeszcze o tym nie mysla bo dpiero ma 23 lata i jest jeszcze mlody ze nie wiem co bedzie w przyszlosci kiedys jak sie poznalismy to bylo idealnie, ja jeszcze nie chcialam dzieci bo tego nie czulam i spoko, a tera to juz sama nie wiem co myslec:/

dokladnie w wiku 31 lat, 8 miesiecy i 7 dni 🖐️ a tak na powaznie trudno oczekiwac, ze 23 latek bedzie chcial miec dziecko. i tu jest widoczna wasza roznica wieku. jestescie na innych etapach. on chce sie bawic, ty chcesz zmieniac pieluchy

Gość od trzydziestki w górę
tak mniej więcej i wiadomo, że nie wszyscy, jak poznałam mojego to na pierwszy spotkaniu powiedział, że powoli zaczyna myśleć o dzieciach, pomyślałam, że jest po trzydziestce, chociaż wyglądał na dwudziestokilkuletniego szczyla, nie pomyliłam się, miał wtedy 31 :-D

Gość lalka karolinaa8
tylko ze nie chcialabym zeby ten jeden powod zawazyl na naszym zwiazku, skoro w innych rzeczach sie dopasowywujemy idealnie i naprawde jest super miedzy nami mimo tej roznicy wieku, jedynie pod tym wzgledem nie ardzo, ja sama mysle ze jak bede miala 30tke to moze wtedy sie zdecyduje na dziecko to bedzie najlepsze dla nas, taki maly kompromis, on bedzie mial wtedy 27lat mam nadzieje ze wtedy juz bedzie gotowy...

Gość llena25
Na pewno nie przed 30stka i dobrze, bo rozmnazanie sie nie powinna byc jedynym celem zyciowym ludzi. Przed macierzynstwem czlowiek powiniene pozyc troche tylko dla siebie, ojce czy matka bedzie sie juz przez cale zycie, wiec nie ma co sie spieszyc.

Gość Mój ma 28
i myśli czasami o dzidzi=)

Gość curieuse Marianne
A jak już mają dzieci? a potem chcą z nowa partnerką? Czy już nie bardzo:)?

Gość corieuse marianne
Ja chce miec dzieci ze wszystkimi kobietami zeby rosla na swiecie moja mala armia.Jak dorosna a ja bede mial 60 lat zostane generalem mojej armi i rozpetamy 3 wojne swiatową.

Gość curieuse Marianne
ze wszystkimi??:O przegięcie:) Ja to bym nie chciała miec z kazdym dzieci. Faceci to są inni.. Jak mam siositre to nie wiem czy bym chciała drugiej.. Moze z tymi dziecmi jest podobnie? Już są. Po co nastepne? Faceci o tym myślą? Zastanawiają się jakie oczy będzie miec kolejny syn/córka??