Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krkelloe6

roaming - czy w billingu widać, że się wysyła smsa za granicę??

Polecane posty

Gość krkelloe6

czy jeżeli jestem za granicą i mam kom w plusie i uruchomiony roaming, to czy jak ktoś z polski wysyła do mnie smsa to widać potem na billingu tej osoby, że wysłała smsa za granicę i do jakiego kraju? czy płaci też więcej? czy to jest normalny sms i w billingu widać, że poszedł do sieci plus a stawki za smsy są większe tylko dla mnie? ktoś wie?

Gość krkelloe6
ale nie sms wysłany ode mnie tylko sms osoby która jest w polsce i do mnie wysyła to u niej widać, że wyslała w roamingu? sory że tak pisze bez składni ale się strasznie śpiesze

Gość skadi
nic nie widac w bilingu danej osoby bo ona wysyla sms na polska komorke obojetnie gdzie ta komorka sie chwilowo znajduje i nie kosztuje nic drozej. Jedynie dla ciebie jest drozej, jesli wysylasz sms z poskiej komorki bedac za granica. Kapujesz?

Gość krkelloe6
no i właśnie o to mi chodziło, bo wydawało mi się, że źle mnie zrozumieliście. moja kom jest z polski i chodziło mi czy sms z polski do polskiej komórki która jest chwilowo za granicą jest droższy i czy widać w billingu gdzie ona aktualnie jest dzięki skadi, tylko ty zrozumiałaś o co mi chodziło:)