Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margggaritttka

dlaczego facetów tak kręci finał w ustach, hmm??

Polecane posty

Gość taka tam dziewczyna
hehehe no ja jestem akurad taką osóbka że mnie też to strasznie jara :-)

Gość taka tam dziewczyna
* akurat

no ale wlasnie dlaczego tak sie dzieje, ze to sie podoba facetom, skad sie to wzielo ze final w ustach, polyk jest podniecajacy, tez bym sie chciala dowiedziec ;)

nic z tego ;) :D :D :D tajemnica :D nie można wszystkiego mówić :D

Gość sdrxghcbf
czym się rożni finał w ustach od finału w szparce? może chociaz na to odpowiedzcie panowie, he?

Gość vvvvvvvvxxxxxxxxxxxxxccccccccc
ja kiedyś zapytałam męża, czy dla niego jest różnica w którą dziurkę, czy bez różnicy, czy wystarczy mu tylko dłoń, byle tylko był ruch posuwisty itp.. odpowiedział, że jest różnica i to kolosalna, najprzyjemniej bowiem jest w szparce lub w ustach, bo: tam jest wilgotno i ciepło zarazem, że nawet nie musi mieć orgazmu, bo samo "przebywanie" w tych dwóch "miejscach" sprawia mu taką zajebistą przyjemność, że więcej nie trzeba...

co kto lubi. Mnie osobiście bardzo podnieca robienie loda facetowi, gdy kończy w moich ustach czy na twarzy. Choć nie dla KAŻDEGO faceta to szczyt marzeń, by akurat w ustach szczytować.

Gość margggierkkka
no pytam powaznie MEZCZYZNI-dlaczego tak lubicie gdy kobieta polyka???

Gość juhasruchacz
a nie wydaje się to wam obrzydliwe?

Gość nznsnenr
do buzi jest odlot:)

Gość połyk
Bo to przede wszystkim mega podniecające i jest to jedna z najczestszych fantazji facetów....mega przyjemne czuc usta nba penisie podczas wytrysku.....

Gość 20 kilo miesni
oj dziewczyny co wy gadacie za glupoty my wolimy konczyc w szparce , po szparce dopiero są usta kazdy koles wam to powie , cipka jest najlepsza

Gość 20 kilo miesni
no chyba ze laska jest rozjebana po dziecku to wtedy wiadomo ze w ustach jest ciasniej niz w tej rozwalonej rozklepisze:o

Gość Lipabrzdęk
Bo wtedy czuje się tak istotne rzeczy jak: 1. pełne oddanie i akceptację 2. bezsilnośc a jednocześnie pełną władzę (taki paradoksik) poza tym jest to cholernie przyjemne byc ssanym do końca, fajnie jest też spuścić się na twarz

Gość Co myśli kobieta pewna ...
Ja mam swoją teorię na ten temat, nie wiem czy dobra czy nie, ale takie jest moje odczycie... Każdy facet, ale to każdy lubi mieć władzę absolutną nad swoją kobietą, jak się nie da w życiu codziennym, to branie do ust to jest taka jakby rekompensata tego... on sobie wtedy leży jak Pan, a jego kobieta go obsługuje J spust do ust to jeszcze większe połechtanie jego ego... czuje się wtedy jak Pan i władca J drogie Panie! Panowie są jak dzieci, dajmy im wiec choć parę minut radości J

Gość Co myśli kobieta pewna ...
może... ale chyba jednak każdy przypadek inny :)

Gość AFSDCVX
mojego faceta kręci jak robię mu dobrze ustami, ale o finale w ustach powiedział, że to już trochę za daleko. sama mu kiedyś to zaproponowałam, ale odpowiedział, że nie jest mu to do szczęścia potrzebne i zapytał, czy ja tego chcę czy proponuję mu tylko dlatego, bo wydaje mi się, że on o o tym marzy. zatkało mnie, nie odpowiedziałam nic, on dodał: nie kochanie, nie marzę o tym. i tyle w temacie...

Gość Doświadczony33
Jestem facetem i powiem tak: sądzę, że finał w ustach to coś zakazanego dla większości. Naoglądają się filmów i też tak by chcieli. Zawsze kręci to co zakazane. Moje zdanie na ten temat jest takie: podczas wytrysku w ustach czy pochwie dodatkowo stymulowany jest żołądź. Wytrysk bez tego drobnego szczegółu jest trochę inny jakby niepełny orgazm. Dlatego kończenie w środku jest fajniejsze :)

Gość AFSDCVX
pewnie dlatego mimo długich pieszczot, on zawsze kończy w środku. w szparce, nie w ustach... może raz czy dwa zdarzyło się, że spuścił się na brzuszek, generalnie finał w szparce najbardziej go kręci.

no z ta dominacja to coś w tym jest chociaz nie żeby to była rekompensata braku mozliwości dominacji w zyciu codziennym

Gość nasycona
faceci to zboki i tyle :))))

Gość gość
Definitywnie numer jeden to orgazm i wytrysk w szparce, wilgotno, ciepło, miło i przyjemnie. Przyjemność potęguje się z każdym coraz głębszym pchnięciem włącznie z wbiciem się maksymalnie do końca podczas szczytu, przez cały czas można się całować i mocno tulić. Do buzi i owszem równie przyjemne, poniecające i niecodzienne, dla niektórych trochę kłopotliwe, co zrobić ze spermą, połknąć? Dla mnie definitywnie połknąć, a zaraz po tym gorący soczysty pocałunek.