Mari80 0 Napisano Październik 20, 2009 Córa ma 10 lat i obawiam się że są już pierwsze oznaki....:(Wydaję mi się zdecydowanie za wcześnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja dostałam pierwszą miesiączkę w wieku 14 lat....Jak jest z waszymi córkami???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość srthtghh Napisano Październik 20, 2009 Znam dziewczynkę, w mojego chłopaka rodzinie, która dostała miesiączke w 2 klasie podstawówki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ada 999 Napisano Październik 20, 2009 w18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9 lat i 2 miesiące Napisano Październik 20, 2009 to mój wiek kiedy dostałam miesiączke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mari80 0 Napisano Październik 20, 2009 O kurcze to jednak wcześnie...no złośliwa ta natura jest....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 20, 2009 a ja miałam 16 lat jak dostałam ciekawe od czego to zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga1804 Napisano Październik 20, 2009 ja 12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam 10 lat Napisano Październik 20, 2009 jak dostałam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mari80 0 Napisano Październik 20, 2009 Myślałam że mała trochę czasu jeszcze dzieckiem pozostanie....miałam nadzieje że jakoś to dziedzicznie będzie:)....a tu się okazuje że dupa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9 lat i 2 miesiące Napisano Październik 21, 2009 Koniecznie zadbaj teraz o córkę. W tym czasie wyszły mi rozstępy na piersiach, biodrach i nogach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawde ci powiemmmm Napisano Październik 21, 2009 To zalezy od konkretnej osoby a nie ze "teraz tak dostaja". Ja mialam 13 lat, a znalam osoby ktore dostaly w 2 klasie podstawowki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 9 lat i 2 miesiące Napisano Październik 21, 2009 zgadza się, ja dzisiaj mam 33 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomidorówka 0 Napisano Październik 21, 2009 moja miała 10 lat i 5 miesięcy strasznie wczesnie jak na mój gust ale wiele jej kolezanek z klasy tez juz ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam 115 Napisano Październik 21, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam 115 Napisano Październik 21, 2009 oczywiście 11,5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamaWiki Napisano Styczeń 30, 2013 Moja córa dzisiaj po raz pierwszy dostała okres :-( Ma dokładnie 10 i 1/2 roku!!! Też uważam, że za wcześnie! Już od jakiegoś czasu miała symptomy zapowiadające ten dzień, ale cały czas miałam nadzieję, że nastąpi to za co najmniej rok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwasu nie jadam Napisano Styczeń 30, 2013 ja dostalam jak mialam 11 lat pierwsza mialam 2 tyg potem rowny rok niemialam wogole potem od 12 lat juz co miesiac;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffgggggg Napisano Styczeń 30, 2013 jak sie czuje, jak zareagowala, czego uzywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lopkoik Napisano Styczeń 30, 2013 ja pierdziele, ciekawe czy to od chemii w zarciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tata Napisano Luty 28, 2016 A jakie są pierwsze objawy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pppo Napisano Sierpień 27, 2018 Teraz dziewczynki dostają okresu mając już 8/9lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach