Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamana ja

Moj facet nie daje mi poczucia, ze jestem atrakcyjna

Polecane posty

Gość Zalamana ja

Nie wiem co mam zrobic ale plakac mi sie chce, moj facet gdy mamy sie kochac nie ma tego blysku w oczach, zero komplementow, zero namietnosci, wszystko takie wykalkulowane, byleby jemu bylo dobrze ja musze sie dopraszac i zawsze i tak ja musze robic wiecej niz on robi dla mnie. Chcialabym by facet plonal z pozadania, by kochal sie czesto, spontanicznie. Niestety az mi sie odechciewa i kiedy mi proponuje tak chlodno seks ja odmawiam. Mam dosc tej monotonii, brak emocji, nudy.Co zrobic by to odmienic? On nawet nie chce sluchac.

Gość zalamana ja
nikogo tu nie ma kto wiedzialby co zrobic w takiej sytuacji?

Gość paweł2222
szczerze porozmawiać i dać ostatnią szansę, jak z niej nie skorzysta zmienić na lepszy model.

Gość kicińskaaa
zostaw go.On Cie nie kocha.Mialam taki przypadek.Niech spada, znajdziesz lepszego🖐️

Gość Zalamana ja
Jak rozmawiam to sie denerwuje i sie zaczynamy klocic. Zawsze gdy sie pakowalam bo po klotni chcialam odejsc plakal i mowil, ze jestem calym jego zyciem. On o mnie dba we wszystkich innych sferach oprocz tej jednej. Mamy inne temperamenty ja bym chciala codziennie robic, to na stole kuchennym to na dywanie przed kominkiem, to na kanapie podczas filmu wieczorem. A on tylko lozko bo po co gdzies gdzie jest niewygodnie i wogole rzadko ma ochote (ja tam u niego ochoty nigdy nie widze).