Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsiX

Już wiem dlaczego kobiety obecnie wymagają od mężczyzn rzeczy niemożliwych!

Polecane posty

Gość lsiX

Ponieważ, uwaga uwaga: Ponieważ same od siebie też wymagają rzeczy niemożliwych i mając świadomość, że mają tak wysoko poprzeczkę, również mężczyznom układają ją bardzo wysoko. Od mężczyzn wymagają, żeby byli delikatni ale męscy, żeby zarabiali więcej od nich ale same chcą zarabiać więcej od nich itd. Itd. Ale!!! Ale!!! Kobiety też są zestresowane i mają absurdalnie wysoko postawioną poprzeczkę: Muszą brac na siebie nie tylko wszystkie obowiązki jakie brały na siebie przez wieki ale dodatkowo prawie wszystkie, które dotychczas wykonywali mężczyźni. Jedno i drugie. To ponad siły… I POZOSTAJE JEDNO ZASADNICZE PYTANIE: KTO TAK UŻĄDZIŁ TEN OBECNY ŚWIAT? Bo, że jest to szkodliwe zarówno na mężczyzn jak i dla kobiet to wydaje mi się oczywiste…., choć wpaja się ludziom, że jest na odwrót…

Gość masz racje ale mi sie ten stan
nie podoba :(

Gość lsiX
--->masz racje ale mi sie ten stan A jesteś kobietą czy mężczyzną? Tak sobie myślę, że przydałoby się zastanowić nad tym, kto nas wszystkich tak urządził i może...zrobić jakieś powstanie:) w postaci inicjatywy społecznej walczącej z tym bezsensem?