Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna best Angela

Oglądacie Brzydulę ? Okazało się, że z naturą nie da się wygrać.

Polecane posty

Gość nudna jesteś
dziewczynko:o pokaz fotkę swojego ryja to stwierdzimy jak ty pasujesz do tego stwierdzenia...

Nie ma niczego, czego nie dałoby się poprawić za pomocą skalpela, pary kilogramów silikonu i botoksu :)

Gość dużo piękniejsza jest
haha tylko że najpierw musieli ją "zbrzydzić" specjalnie styliście, bo naturalnie jest piękną dziewczyną, dużo ładniejszą niż wczoraj w tych spzilach:D I fakt - z naturą nie wygrasza - bo stworzyła coś pioęknego, i nawet zbrzydzenie nie poradziło sobie z tym

pewnie, że mogli zatrudnić jakąś ładniejszą aktorkę, wtedy efekt byłby większy, no ale trudno, Julia nie jest znowu aż taka bardzo brzydka.

Gość Pokaz swoją fotke
To porównamy. Zresztą lepiej mieć rozum niż super urodę. Tobie z pewnością natura poskąpila jednego i drugiego :) :) :)

Mówilam, juz tutaj nie raz, że nie daję zdjęć do internetu bo potem pojawiają się na stronach agencji (burdeli) a ja się szanuję i na to pozwolić sobie nie mogę. Co by mój Darek powiedział ? jakby mnie zobaczył na takiej stronie ?

Proszę Cie, nie chwal sie tak :O mnie Julia sie podoba, ale podobno o gustach sie nie dyskutuje :P v-ce miss :O Nie lubie tych sztucznych konkursów dla wypacykowanych lasek, więc nie zrobiło to na mnie wrażenia :O

"Co by mój Darek powiedział ? jakby mnie zobaczył na takiej stronie ?" Zapewne "wiedziałem, że to sie tak skończy" ;)

angela nie rozśmieszaj mnie :O Moze i jesteś ładna, chociaż oglądam fotki misek z podkarpacia i zanda mnie nie rzuciła na kolana :O Ale Twój tok myślenia :O zA darmo nie, ale za 2, 50 to juz tak?> :P

"weś, za 2,5 komuś zrobić przyjemność to nie jest wielki problem, ale trzeba wiedzieć komu i w jakim celu" A co to znaczy "weś"? :O No tak... w jakim celu :O

Gość a mi się podoba
jest bardzo ładną dziewczyną. A jeszcze tak na marginesie - urodę zawsze można poprawić, ale jak ktoś ma zjebany charakter i zero skromności - to tego już nie. O Tobie mówię autorko.

Gość a mi się podoba
brzydkie zazdrośnice? To Ty krytykujesz dziewczynę, która jest ładna, w imię nie wiadomo czego.

zazdrośnice... jasne :O Strasznie się nudzisz wymyślając takie głupoty? Ps. Czytałam dziś ciekawy temat dlaczego facet jest z kochanką. Pasujesz do tego opisu jak nic :O

Gość ooooppppp
no na pewno jest dużo ładniejsza...tylko że mało umalowana, oczy ma podkrązone i mało stylowe ubrania, mogłaby ubrac cos pomiedzy Violettą a BYŁĄ Marka.

Gość
Ula ma perukę, ładnie wygląda, jest wysoka, ja trochę niższa, wczoraj w upiętych włosach podobała mi się, ma ładne niebieskie oczy, nie jest ani szczupła ani gruba, taka normalna, lepiej , że nie jest lalką taką mocno umalowaną z tipsami.:)

Gość ty ale ona przecież
nie ma żadnej PERUKI! Julka tak sie własnie obcięła!!!

Angela czytając Twoje wypowiedzi mogę powiedzieć jedno. TY zazdrośnico!!!! Nie Ciebie wzięli do serialu, to się wyzywasz :P No, może nadawałabyś sie do roli Violetty :P

Widzialam te aktorke od brzyduli w jakims programie na tvnie chyba i tam wygladalo duzo lepiej niz jak ja zrobili w serialu. A najladniesza z nich jak dla mnie to ta czarna hmmm Paulina? (eks narzeczona Marka)

Gość Paulina jest ładna
ale jakaś taka... sztuczna. Aktorka która gra Ulę nie jest może klasyczną pięknością, ale ma w sobie to "coś", co mi się podoba. Jest naturalna, nie "zrobiona" i najnormalniej w świecie śliczna.