Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mistrzu

nie bij mnie..

Polecane posty

Gość Mistrzu

Jak pomóc swojej dziewczynie która jest bita przez swojego ojca? Ciągle mu coś nie odpowiada, używa słów bardzo bolesnych dla niej, daje jej kary na wszystko, na wychodzenie z domu, na tv i nie może nawet zapraszać do siebie nikogo.. Ona jest bardzo pomocna w domu i nie ma problemów w szkole.wystarczy że odezwie się w złym momencie ma kare.. Jak pomóc?

Gość Niebieska linia
niestety, to ona musi coś z tym zrobić, Ty możesz ją wspierać

jeśli myślisz o niej poważnie, musisz mieć orientację seksualną typu sadysta, wtedy będziecie żyli długo i szczęśliwie. Bo jestem więcej niż pewien, że ona już jest masochistką, albo na dobrej drodze do tego.....

Gość wcale niekoniecznie
relacje z ojcem i zdarzenia z dziecinstwa wplywaja na przyszle relecje z mezem... Ja nie bylam nigdy uderzona przez zadno z rodzicow, a tez mam takie sklonnosci :P

Gość relacje z rodzicami ...
... a szczególnie z toksycznymi rodzicami, mają ogromny wpływ negatywny na dalsze samodzielne życie, na życie w związku z drugą osobą takie dziewczyny mają zaniżoną samoocenę, w związku szukają bezpieczeństwa i bardzo łatwo obarczają same siebie winą za to, co partner im wypomina, starają się wiecznie dostosowywać itd. bmblondyn, chyba przewrotnie zrozumiałeś i dlatego tak napisałeś :O

Gość wcale niekoniecznie
to, ze dziewczyna byla bita przez rodzicow w dziecinstwie nie oznacza, ze bedzie lubila lanie od meza... I odwrotnie :P

Gość sdefghcfgh
ile dziewczyna ma lat??