Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małpa fiki miki

czy to zle.. Ja mam 16 lat a on 24..i sie kochamy nad zycie

Polecane posty

Gość małpa fiki miki

:) to chyba raczej nie wstyd nie.?

od razu kochacie, wychowuje sobie żonę, i pilnuje, żebyś cnoty nie straciła pod miedzą z kolegą z klasy

Gość 12345678987654321
Dla Ciebie to nie wstyd, ale dla niego tak. Na pewno wszyscy kumple się z niego śmieją. Toż to pedofil jakiś:-/

Gość małpa fiki miki
mysle ze to dobrze bo w galerii to innego nie poderwe, a kase dostaje od niego na ciuchy i jeszcze mi dobrze zrobi, no czasem ja jemu

Gość malpka fiki miki
cnoty to ja napewno nie strace z kolega z klasy a co do orgazmu nie rozumiem.. Ja oczywiscie ze tak, ale czy razem nawzajem..?? :O :D :D

Gość blookers i ławkers
Prujecie się w czoko czy jeszcze się nie wyluzowałaś?

Gość www.tnij.org/oponyzimowe
W konserwatywnym kraju jakim jest Polska będziecie mieli problemy,niestety

Gość malpka fiki miki
nieee..odrazu myslicie ze faceci którzy sa z 16 dziewczynami to pedofile, nie zawsze tak jest... Na poczatku jak sie poznalismy nie znał mojego wieku, a ja wygladam na 20 lat....dopiero potem mu powiedziałam, gdy sie dowiedział nie zerwał ze mna moze troszeczke był zdziwiony i widziałam w jego twarzy złosc.. ale potem wszystko było ok, to swiadczy ze naprawde mnie kocha a ja jego.. :)

Gość malpka fiki miki
to -tnij tak zapewne, tyle ze on jest anglikiem i zamierzam z nim wyjechac :P

Gość 12345678987654321
Ty tak nie szafuj słowem miłość, bo to jest wielkie słowo. Jak długo już jesteście ze sobą, że się kochacie. 2, 3 lata?

Gość malpka fiki miki
2 tyg.

Gość 12345678987654321
Anglikiem jest!? To ładnie, przyjechał do Polski wyrwać jakąś łatwowierną małolatę.

Gość malpka fiki miki
2 lata. ten u góry to podszyw..

no facet ma pecha niemożebnego, jak ty teraz tak staro wyglądasz, to jak będziesz miała 30, będziesz wyglądała na 50, a on już będzie posuwał inną małolatę, bo ma mentalność i charakter Polańskiego......

Gość Roznica 8 lat jest nie
Roznica 8 lat jest nie duza ale nie w tym wieku ! Facet 24 -letni, ktory jest razem z 16 -latka jest gamioniem :-) Swiadczy to tylko o jednym, ze nie byl w stanie znalezc sobie rowiesniczki bo w ich oczach byl " niedorobiony " . Tobie dzisiaj pasuje, ale z niego albo pedofil albo cieple kluski

Gość malpka fiki miki
nie nie.. to długa historia.. tak sie składa ze chodze do szkoły plastycznej, i co roku przyjezdzaja ludzie z zagranicy na staze..no i od tego tam sie zaczelo...

Gość 12345678987654321
Po twoich wypowiedziach widać, że jesteś niedojrzała emocjonalnie. 2 tygodnie i się kochacie:-D Bzyknie cie i zostawi. Później będzie w Anglii opowiadał jakie to Polki są łatwe

powiem ci tak miałam taki okres rok temu miałam 15 lat poznałam sie przez sąsiada z 27 latkiem na początku był to tylko kolega ale szybko sie przerodził w przyjaciela a pozniej jakos po 2 miesiacach znania sie była miłosc i to dosłownie nie było to tylko po to aby razem sie przespac .Mi NIE BYŁO WSTYD BO PRZECIEZ WIEK NIE GRA ROLI .jego koledzy tez nie smieli sie z niego zaakceptowali mnie jako koleżanke .Spalismy ze soba kochalismy sie i nie czułam sie tak ze on jest tylko ze mna po to zeby sie przespac wykozystac .wrecz przeciwnie nie namawiał mnie do tego powiedział ze to mój wybór czy ja to z nim zrobie czy nie powiedział ze mnie kocha bez wzgledu na toczy mu sie oddam ze to zaakceptuje i poczeka .On mnie własnie zmienił przy nim stałam sie poważniejsza niż inne dziewczyny z mojej klasy .Tak wiec takie stwierdzenia ze twoj facet to pedofil jest dla mnie smieszne bo wiele osób nie wie co to znaczy byc z osoba ktora jest starsza od ciebie i o wiele dojzalsza

Gość 12345678987654321
Sorki, dopiero przeczytałam że to podszyw

Gość blookers i ławkers
Moi trzydziestoletni kumple walą takie durne szesnastki :P

Gość 12345678987654321
Ale to nie zmienia faktu że jest pedofilem. Jesteście razem od dwóch lat, więc jak zaczeliście byc ze sobą miałaś 14, a on 22. Który chłopak w tym wieku ogląda się za dziecmi. Jest albo pedofilem, albo gamoniem

Gość malka fiki miki
akurat ludzie a zwłaszcza faeci w krajach za granica dobieraja sie naprawde przeróznie tam mozesz spotkach kazdego typu pare np: baba 20 lat chłop 40.. tam to jest norma... Ale tak jak wczesniej pisałam nie wygladam na 16 lat i on napoczatku nie wiedział ze mam tyle.. poprosru zakochalismy sie w sobie i tyle.. a co do tego ze w przyszlosci bede ygladac staroo wiem, wiem .ilez to ja razy nadtym myslałam..ale no wiesz zawsze sie znajda jakies kremu antyzmarszczkowe :D:D

Gość aischa 09
malka fiki miki - jak ty masz 16 lat to ja zostane zakonnica !

Gość lachika
no on cie kocha nad zycie bzykac jestes naiwan ale za pare lat zrozumiesz czy ty nie widzsz ze on cie wykorzystuje

jestem starszy od żony, 7 lat, i nie widać różnicy między nami wiekowej, ale my mamy kochana powyżej 40.........

Gość aischa 09
pol zycia mieszkam za granica i to co nazywasz norma nalezy do wyjatkow, bajdurzysz ....:-) Nudzisz sie ?

Gość uhsdy gyf
uwazajcie bo dla niego nikt nie bedzie mial litosci, nie jest w koncu Romkiem P. :P

do malka fiki miki piszac ze rok temu kochałam sie z takim facetem nie popieram tego ze ty jestes własnie z taka osoba powiem ci tak po pewnym czasie zaczniecie sie kłucic i zobaczy jaka to jestes małolatka i wyjedzie do tej swojej Angli i bedzie miał gdzies co ty teraz robisz bedzie cie uwazał za smarkule bo jak po 2 tyg poszłas do łózka to swiadczy to tylko o tobie wiesz w wieku 16 lat to jest tylko zauroczenie obecnie mam chłopaka 17 letniego i dla mnie to jest naprawde cos jest z drugiego konca polski i to wcale nie miłosc on-line co tydzien widzimy sie a watpie ze ten twoj anglik bedzie chciał do ciebie przyjezdzac z Tak daleka poprostu oleje sobie małolatke z polski bo w angli tez moze sobie taka znalesc