Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanos romanticos

dziewczyny, co powoduje że odkochujecie się

Polecane posty

Gość romanos romanticos

co musi sie wydarzyć by odwróciły sie wasze uczucia ?

Gość romanos romanticos
no nie myśle, że tylko trzęsienie ziemi bo życie pokazuje, że czasem miłość zanika szybko i kompletnie. Wystarczy, że facet zachowa się nie jak powinien, albo pojawi się samiec alfa w okolicy ... i już po miłości.

Gość maua ciarna
jak gościu za mientki jest to mi sie odechciewa z nim być

Gość Edelia Z.
mężczyzna musi pokazać zdolność zabezpieczenia materialnego kobiety i jej potomstwa by miłość mogła trwać. Sorry ale tak jest romantyku.

Gość Sammarrka
- kłamstwo - zdrada - koledzy na pierwszym miejscu - zbyt wiele "koleżanek" - obrzydliwe nawyki - gdy np gosc nie chce zrobic prawka i mysli ze do konca swych dni bedziesz mu dupsko wozic - zbyt pomocny i dobry dla innych (masz byc dobry przede wszystkim dla nas! ) - gdy tyjecie i nic z tym nie chcecie zrobic/ albo wam nie wychodzi (nam tez do cholery zalezy na wygladzie tez musicie sie nam podobac w lozku) - zbytnia punktualnosc, niektorzy faceci do przesady, a potem wnerw, ze musza czekac, na urode potrzeba czasu, wiec lepiej sie spozniac

Gość fdlhslkhcx
jakbym sie dowiedziala o tym ze gosc np posiada konto na fotce bo nasza klase mozna jeszcze wybaczyc

Gość Marysia z Górki Dolnej
kiedy mężczyna nie jest w stanioe postawić mi małego piwa to zcazynam sie odkochiwać bo czuję że to jakiś nieudacznik musi być. Nieudacznicy są bez szans !

Gość taka już wyjadara
niekompletnie uzębieni ciotowaci bez chaty miękko pyci i w ogóle podstarzali SĄ BEZ SZANS na miłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lost in time
nie wiem...moze to swiadczy o tym, ze niegdy nie kochalam, bo nie potrafie kochac tylko odbijac czyjes uczucia ...czuje ze jego wyglasly, albo nie potrafi ich okazac jak kiedys, nie wiem, nie wazne ale rozmyslam nad rozwodem...nie mam nikogo na boku, nawet nie chce miec nikogo po mezu...nie pociaga mnie bycie z kims dla samego bycia, juz wole faktycznie byc sama..

Gość romanos romanticos
dziewczyny, załamujecie mnie. W zasadzie z waszych wypowiedzi wynika, że prawdziwa miłość nie istniej. Istnieje tylko magnetyzm genów.

Gość kolego romantyzm jest dobry
w czytankach dla przedszkolaków, a w życiu liczy się konkret seksualno-materialny jednak.

Gość Ramisantta
mężczyzna musi być mężczyzna a jeśli zapomina o tym to z miłości nici

Gość hildegardazlublina
miłość kobiety jest jak bańka mydlana a mężczyźni nie potrafią w to uwierzyć. Tylko mężczyźni alfa - potentni i majętni - mogą liczyć na stałość kobiety. Czas zejść na ziemię panowie bo inaczej fakt że to nie wy ale sąsiad jest ojcem "waszego" dziecka będzie smutnym rozczarowaniem.

Gość A JA MYSLE ZE
TAKIM POWODEM MOŻE BYĆ; nieudacznictwo!!!!!!!!! mezczyzna musi byc męzczyzną !

Gość lpopoloi
ja od razu się odkochuje, gdy facet z którym jestem zrywa zemną wymowną ciszą-:)...od razu jest skreślony

Gość Rysiek Ryszard
moim zdaniem damska miłość to lipa

Gość lpopoloi
oj Rysiek,. ale wymysliłes:)

Gość Niedługo już
CT- mogłabyś nie wypowiadać się w imieniu wszystkich kobiet? Mnie się wydaje, że z Kobiety trudno jest zadrwić.

Gość Marianna z Zielonej
milość ulotną jest

Gość Dyrdymał Podlaski
skończmy pitolić o miłości jest tylko walenie dla radochy i z nudów

Gość Niedługo już
jak dotąd nie spotkałam m, którego akceptowałabym na tyle, by chcieć go poznać a tym bardziej z nim być. Wystarczającym powodem może być brak ekscytacji, poczucie niedocenienia, zniecierpliwienie, kiedy oczekuje się konkretów a chłopaka na nie nie stać.