Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda0605

pijany chłopak

Polecane posty

dzisiaj moj chlopak przyjechal do mnie kąpletnie pijany... ledwo stal na nogach... zasnał nie moglam go dobudzic musialam dzwonic po kumpele zeby mi pomogla go zataszczyc do domu... jutro bedzie przepraszal i sie tłumaczyl... i problem w tym ze mam za miekkie serce :( co mu powiedziec tak dosadnie zeby zrozumial ze jeszcze raz taka akcja to koniec? i ze narobil mi przykrosci i jak wytlumaczyc ze to nie jest nic takiego i ze raz mu sie zdarzylo a ja przesadzam? :/

Gość blookers i ławkers
Czym przyjechał? :D

Gość ppp22
oper... jego pozadnie i powiedz jemu ze jesli nieprzestanie pic zotawisz jego

własnie nie wiem jak wogole do mnie dotarl.... autobusem czy jak :/ ale do mieszkania mi wpadl a nie wszedl...

Gość powiem krotko nie szanuje cie
a ty wyciagniesz z tego wnioski,jesli jestes madra dziewczyna.

Gość kąpletnie pijany chłopak
to nie lada problem. Następnym razem jak się kąpletnie upije to go nie wpuszczaj, tylko dzwoń na policję niech go na izbę zawiozą, jak raz i drugi zapłąci, to mu się odechce Cię najeżdżać po pijaku.

Gość blookers i ławkers
Trzeba bylo rozepchac mu anusa butelką po winie na sucho i wmówić, że się bzykał z żulernią w Twojej okolicy :) Zostałby abstynentem :P

Gość Zastosuj metode mojej ciotki.
Ona 45, on 48, 5 lat po ślubie, zakochani jak dzieci, ale jak on nieraz przyjedzie na bani, to wszyscy sąsiedzi mają ubaw i nie dlatego, żeby ciotkę było słychać, tylko zawsze go jakiś kumpel przywiezie i albo zostawia parę metrów przed domem albo na gazie każe wysiadać i zaraz zwiewa, choć normalnie każdy wstępuje, ale nie jak wujek nawiany, bo ciocia zaczyna wtedy swoje kazanie w stylu: Ty alkoholiku, na leczenie trzeba Cię wysłać, kto wynajmie takiego fachowca, to juz koniec z toba będzie... i w ogóle uderza w ten ton, że już koniec związku, życia i wszystkiego, bo jej sie alkoholik trafił i na pewno juz niedługo wykituje przez to picie, a wujek chlapnie sporadycznie, (budowlaniec, więc jakieś tam zakończenia nieraz oblewają) ale to jest takie śmieszne, jak on, taki wielki, boi sie jej, takiej niziutkiej kobietki i tych jej kazań :D Już są słynne na okolicę :D A jeszcze ona nauczycielka i takim tonem fajnym mu alkoholikuje :D I jak Ci jego kumple zwiewają w popłochu:D Ona juz z okna widzi czy będzie coś czy nie, w zależności czy samochód staje czy na chodzie:D

wlasnie wiem ze objawa szacunku takie zachowanie nie jest... :( a z izba nie glupi pomysl... tylko on mi bedzie wmawial ze przeciez to raz sie tak stalo a nie codziennie.. i ze zawsze jest trzezwy jak do mnie przychodzi tylko raz mu sie zdarzylo bo kuzyn przyjechal :/// a zeby bylo smieszniej na 22 do pracy mial isc... zero odpowiedzialnosci

Gość Herr Hans Kloss
Das ist polnisch Schweine!!! Ihr mich irritiert! Sogleich heimwärts!!! :[

blookers i ławkers uwierz mi ze byl tak nawalony ze nawet by sie nie zorientowal ze cos mial wsadzane...

Gość a ja zglupialam
to pisze sie kompletnie czy kapletnie? Herr hans kloss, prosze sie nauczyc niemieckiego najpierw.

Gość Herr Hans Kloss
Jawohl, mein Fuhrer!

czym mam mu dowalic jak mi bedzie wmawial ze przeciez to raz sie tak stalo a nie codziennie.. i ze zawsze jest trzezwy jak do mnie przychodzi tylko raz mu sie zdarzylo bo kuzyn przyjechal :///

Gość radiowóz na sygnale
"to pisze sie kompletnie czy kapletnie? " no proszę cię :o

Gość a jak Cie zdradzi to też
dasz się przekonać, że tylko raz to się zdarzyło? No laska, szanuj się, bo jak sama się nie będziesz szanować, to on tym bardziej...

Gość blookers i ławkers
Chodzi o to, że po wytrzeźwieniu bolałaby go dupa :P

Gość wpierdol na dołku
WYWALIĆ JOŁOPA I PO SPRAWIE A MY SIĘ JUZ NIM TU NA DOŁKU ZJMIEMY JAK NALEŻY

a jak Cie zdradzi to też nie nie zdrada to co innego... to co mam z nim od razu skonczyc?? wpierdol na dołku nie watpie :D

Gość Prof. Dr reh. Pan Pikuś
I co? Masz spokój?

Gość gość
ladaco - powiem krótko, W*********J STĄD TY ŚMIECIU

Gość Koncentrator69
ladaco to cwel jest pod cela d**y dawal, nie masz co sie pni mprzejmowac jest nieszkodliwy