Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kangurek88

Jak moge zmienić język w Word z angielskiego na polski??

Polecane posty

ja mam Office Word 2003, moze mi dokładniej wytłumaczyc o jakie kółeczko Ci chodzi i gdzie ono jest? :) do cep: tak nie działa:(

Gość cep
ja mam 2003 i działa to zobacz to start - office - narzędzia microsoft office - ustawienia języka pakietu office - może to ?? :D

otworzyłam sobie Word 2007 bo też mam i faktycznie jest ten znaczek i generalnie ten Word jest łatwiejszy w obsłudze. ale kurde na uczelnie musze wszystko robić w Word 2003! bo ich kurde nie stać na word 2007 co za debile!!! i nie moge zmienic tego języka :( normalnie załamka, a do jutra musze prace oddać;/

Gość cep
jaak masz 2007 to zapisz jako word 2003 ( jest taka opcja ) i po sprawie

Gość cep
jaak masz 2007 to zapisz jako word 2003 ( jest taka opcja ) i po sprawie " - jak to zrobić? nie pamiętam dokładnie ale chyba to słynne :D kółko zapisywanie - i tam będzie opcja zapisz jako word 2003 czy coś w tym stylu :D

Prawdopodobnie należy wpisać w okienko "Pomoc" ( po prawej stronie) Zmienianie domyślnego ustawienia języka -wyświetla sie taki oto komunikat: "Ustawienia domyślne w pakiecie Microsoft Office można tak zmienić, aby pasowały do ustawień domyślnych innego języka. W menu Start systemu Microsoft Windows XP wskaż polecenie Wszystkie programy, wskaż polecenie Microsoft Office, wskaż polecenie Narzędzia Microsoft Office, a następnie kliknij polecenie Ustawienia języka pakietu Microsoft Office 2003. W w menu Start systemu WIndows 2000 wskaż polecenie Programy, wskaż polecenie Narzędzia Microsoft Office, a następnie kliknij polecenie Ustawienia języka pakietu Office 2003. Kliknij kartę Włączone języki. W systemie Windows XP w polu Wybierz język definiujący domyślne zachowanie aplikacji pakietu Microsoft Office zaznacz żądany język, a następnie kliknij przycisk OK. W systemie Windows 2000 w polu Domyślna wersja pakietu Microsoft Office zaznacz żądany język, a następnie kliknij przycisk OK. Pojawia się komunikat opisujący efekty tej zmiany. Aby kontynuować, kliknij przycisk Kontynuuj i utrać dostosowania."

Gość adim
ej ja niemoge zmienić czemu

Gość yy
yeryrye