Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirkaaaaaaaaaaa19

I co ja z tym mam robic? Bardzo mi zalezy PROSZE POMÓŻCIE!

Polecane posty

Gość wirkaaaaaaaaaaa19

spotykam sie z swietnym facetem jestem w nim zakochana,co raz bardziej. mam 19 lat on 23. swietnie nam sie razem spedza czas, spotykamy sie ale po 7 spotkaniu nawet sie nie calowalismy kazdego dnia dzwonimy do siebie w wolnej chwili albo piszemy sms. nie wiem co mam o tym myslec. znamy sie 1,5 miesiaca.poznalismy sie u kolezanki na urodzinach. chce sie spotykac ze mna wiec chyba mu zalezy prawda? dzwoni do mnie nie od parady? tyko dlaczego nic wiecej z tego nie wynika:(

Gość choholudek
spokojnie...ewidentnie mu zależy! możesz być tego pewna...a to, że jeszcze się nie całowaliście po 7 spotkaniach to ja bym to właśnie odebrał jako plus...przynajmniej facet poważnie o Tobie myśli, a nie w głowie mu to aby jak najszybciej Cię zaliczyć...sory za wyrażenie :P

Gość spokospoko
a co to jest jakos okreslone po którym spotkaniu ma cię pocałowac? Mój mnie pocałował po miesiacu spotykania się ze mną i dzieki temu było to wiele bardiej ekscytujące:) po prostu nie czekaj na to albo sama go pocałuj:)

Gość wirkaaaaaaaaaaa19
dzieki wam:) bo kurcze juz od miesiaca glowkuje co z tym facetem i o niczym innym nie mysle . raz mam wrazenie ze on chce innym razem ze nie chce ale dlaczego sie dalej spotykac chce..