Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowa parasolka

Co to za WARIATKA? Jak tak można?

Polecane posty

W poprzednim wątku zadałam pytanie które mnie nurtuje.. Zamiast z pomocą,na którą liczyłam spotkałam się z okrucieństwem .. pełnym jadu.. Jak można być tak okrutnym? I podłym? Nowa Położna-Tak to do Ciebie... Aż mi się gorąco zrobiło..

Gość wrzuc na luz
olej sprawe,to trol

Gość dopiero co zalozyla topic
a ty zmiast pisac w jej topicu zaraz zakladasz swoj ? debilki powinny miec idciety dostep do neta :O udowodnione jest ze inteligencjs kobiet po urodzeniu dziecka spada o 30 % tobie spadla o 60% zanim jeszcze urodzilas :O

Gość sdfgh6j
ktoś wykasował posty połoznej... pisała okropne rzeczy dziewczynie która na dniach ma rodzić dziecko - że jej płód właśnie się dusi i umiera itp.

Przecież sama napisalaś że brzuch zrobił ci się miętki, a płód się szamocze :) I czemu nie pędzisz do szpitala tego ja nie rozumiem :O W szpitalu by ci pomogli :)

Gość do Parasolki
Mnie zastanawia i przeraża jedno - zamiast zadzwonić do lekarza i spytać co i jak to w swoim topiku napisałaś, ze wolisz spytać tu :O Czy Ty myślisz, ze tu siedzą same wszystko wiedzące kobiety albo jest to forum medyczne? Wkurzasz się bo ktoś odpisuje Ci głupoty- weź pomyśl bo to Ty jestes śmieszna skoro rady z kafe traktujesz jak poradę lekarską :O