Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wieeemmmm

Co na urodziny oprócz życzeń i ekartki?

Polecane posty

Gość nie wieeemmmm

UWAGA WAŻNE: Nie intereseuje mnie ocena, mojej osoby, mojego życia itp. Jeśli nie chcecie się wypowiedzieć na temat to chociaż spróbujcie się powstrzymać od wypowiedzi w tym temacie. Dziękuję za uwage. Moglibyście mi może podpowiedzieć co zorganizować osobie, którą znam przez internet na urodziny? Życzenia, jakaś kartka elektroniczna ok, ale chciałabym dodać jeszcze coś wyjątkowego bo jest to wyjątkowa osoba. Znamy się pół roku. Urodziny ma dopiero w kwietniu następnego roku, ale tak jakoś mi to teraz przyszło na myśl. Nie wiem czy będzie wypadało zapytać o adres? Bo wtedy mogłabym wysłać pocztą coś fajnego. Nawet coś własnoręcznie zrobionego. A tak to mam problem. Pomożecie mi?

Gość nie wieeemmmm
Nie :P

Gość nie wieeemmmm
No właśnie teraz nawet nie mam odwagi zapytać, ale do urodzin jeszcze daleko więc więź może się jeszcze bardziej zacisnąć do tego czasu. No sama nie wiem

Gość nie wieeemmmm
Penisa :P

Gość nie wieeemmmm
Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale dodam, że osoba mieszka na drugim końcu świata

Gość nie wieeemmmm
po namyślę uznałam że 10 eurogąbek to wystarczający prezent:) kupi sobie za to jakiegoś gifa na naszek klasie albo coś:)

Gość nie wieeemmmm
O eurogąbkach podszyw. Ja już lecę spac, ale licze, że jeszcze jakies dobre duszyczki się wypowiedzą. Zajzę po południu

Gość niewieeemmmm
No i nikt się nie zlitował :( Może teraz?

Gość wielbicielherbaty
kup jej jakas fajna herbate. www.tinyurl.com/ygmunaz