Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywy romuś

Na ulicach nie ma ładnych dziewczyn, bo wszystkie ładne siedzą na Kafe...

Polecane posty

Gość krzywy romuś

Czy to nie dziwne? Każda dziewczyna na Kafe pisze, że jest piękna, wysoka, zgrabna, faceci się za nią oglądają, ale mimo wszystko nie ma chłopaka. Coś tu nie gra :D Chyba macie złą percepcję, kobietki.

Gość zawsze pisalam zem pasztet
nie chodzi tylko i wylacznie o urode, chodzi takze o to co jest w glowie. i teraz poczytaj te posty z kafe :O

Gość krzywy romuś
na szczęscie nie Enrike :O Ale niedobrze się robi, jak czyta się kolejny wątek "nikt mnie nie kocha" albo "jestem ładna, dlaczego nie mam faceta?". Każda pisze, że ma wymiary 90/60/90, także w wieku 45 lat i po urodzeniu trójki dzieci. Drugie Hollywood tu mamy, proszę państwa ;)

Gość prawda boląca jest taka
że nikt inteligentny już konta na nk nie trzyma od kiedy plebs się dowiedział i tam się zleciał z fotkami swoich połówek pociech domostw ogródków zdjęć z wycieczek zagranicznych i tym podobnych śmieci wiocha totalna i obciach

Gość janina z konina
nie uogólniajmy na pewno jest część kobiet które nie ma luster w domu i uważa się się za nie wiadomo jakie bóstwa, ale są i też takie które się nie doceniają a poza tym jest taki fajny kawał o tym jak kobieta widzi siebie w lustrze a jak facet...

Gość .A ja jestem ładna
I nie narzekam że nikt mnie nie kocha. Bo kocha mnie mąż :)

Gość bejbebejbe
a ja jestem ładna i zgrabna ale siedze na kafe bo mnie wyrzucili ze studiów i nie mam pracy, nigdzie nie wychodze, net to moja jedyna rozrywka jak mam więc mieć chłopaka??? chociaż od tego siedzenia przed kompem to przytyłam ostatnio ale prawie nie widać

Gość nie znam tego kawału jak
kobieta siebie widzi w lustrze a jak facet opowiecie?