Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synusoida

jak obecna zona mojego ex osmieszyła sie

Polecane posty

Gość synusoida

Była kochanką. ktora rozbi ła moje małżeństwo. Wlazła z buciorami w moja zycie. Ja z byłym męzem wybudowaliśmy wspólnie poddasze. W domu jego rodziców. ja pracowałam przy budowie, decydowałam o ukadzie pokoi, nawet sciany malowałam. Gdy wprowadzilismy sie na to poddasze mąz mnie zaczął zdradzac z ta szmata, zarządał rozwodu. Dałam mu rozwód i wyprowadziłam sie. Myslałam ze ex i ta szmata bedą miec na tyle honoru że pójdą mieszkac do niej A tu sie dowiaduje, że mieszkaja na tym poddaszu! Byli tesciowie przyjeli pod dach ta zwykła k...ę Cała okolica huczy od plotek, że tesciowie popełnili bład, ze powinni jej kazac sie wyniesc Sama ta dziewczyna osmieszyła sie, ciekawe jak sie czuje kapiac sie w wannie, ktora ja kupowałam:( dla mnie to bez honoru i żenada

Gość a czego się spodziewałaś
po mężu qrwiarzu i jego koorewce???? :D

Szczerze? To ona sie czuje świetnie i w jej oczach to Ty sie ośmieszyłaś, bo zapierdalałas jak osioł a ona przyszła na gotowe. W jej oczach tu Ty jestes smiesznym murzynem a w dzisiajszych czasach honor to sobie w kieszeń wsadź . . . Nie pochwalam ale tak własnie jest

Gość synusoida
ja bym sie tak nie osmieszała nigdy, chocbym miala mieszkac w wynajetej kawalerce, nigdy nie poszłabym na taki układ to ponizej godnosci kobiety ale widac ona nie ma godnosci i honoru jest z krakowa a poszł amieszkac na to poddasze na wieś, nie wie jacy tam sa sąsiedzi ale sie pewnie niedługo dowie...

Gość synusoida
mnie sasiedzi tam dobrze wspominają i byli w szoku jak sie dowiedzieli ze mój mąz rozwodzi sie dla innej kobiety teraz beda w szoku ze dla takiej kobiety, ktora tam bezwstydnie poszła mieszkac to trzeba naprawde wstydu juz nie miec ta dziewczyna nie zdaje sobie sprawy jacy tam sa ludzie, że oni ja od najgorszych wyzwą juz na teściów do proboszcza nawet doniesli ze popieraja kurestwo syna to polsk8ie realia ja ciesze sie ze nie musiałam sie nawet msciś bo ta dziewczyna sama na swoją zgube tam poszła mieszkac, nawet nie wie jaka mi radosc tym sprawiła pokazała wszystkim bewstydność, pazerność, obudę mysli ze jak dziecko ma to to niby wszystko zatrze i uswięci, ze sie zasłoni tym dzieckiem, nie tam w tej wsi dziecko jak pójdzie do szkoły to nawet po latach usłuszy od kolegów że ,,twoja mama to ......" znam te wiejskie klimaty tam:(

Gość to raczej ona teraz
sie z ciebie smieje, ty zapier.... a ona dupke moczy i kto teraz sie smieje??

Gość co Ty za gługopy kobieto pisze
asz????????????????? jaką bezwstydnośc i obłudę??? a co ona to ukradła??? myślisz ze tylko Ty będziesz biedna??? poczekaj zaraz ludzie zobaczą jaki szczęsliwy jest Twój mążi powiedzą ze to Twoja winna bo przy Tobie taki nie był i to pewnie ona mu dała szczęście. Uważasz ze skoro brałaś czynny udział w remoncie to teraz jesteś panią???? lecz się

Gość synusoida
moze dzieckiem sie zasłania na razie i tesciowie teraz ciesza sie z dziecka ale euforia z narodzin dziecka minie, przyjda zwykłe szare dni i róznie tam może być, żal mi teściów bo ta panna napewno ich oskubie, tak jak skubie mojego ex, ktory akurat na to zasłużył, tesiów mi zal przyjeli ja tylko przez dziecko, bo tam na wsi czyste powietrze i bajery typu zdrowa żywnosc...jeszcze sie ta panna tam zanudzi:)

Jak będzie mądra to kopnie Twojego ex w dupę, wyciągnie alimenty i jeszcze połowe poddasza jej sie należy. I wcale na tej wsi nie bedzie musiała mieszkać - ja bym tak zrobił. A póki co to ona ma faceta, teściów, poddasze i wanne :D

Gość a zapłacił Ci chociaż
przy rozwodzie za to tyranie? mojego pognałam w skarpetkach :)

Gość synusoida
tez mam wanne, na ktora sama sobie zarobiłam a przede wszystkim mam honor, ktorego ona nie ma i nie kupi:)

Gość zostaw ją w spokojuto
twój były mąż jest porażką-facet bez honoru ,wyciagnij wnioski na przyszłość i daj spokój tej negatywnej energii...

Gość synusoida
są na tym świecie rzeczy, których nie mozna kupić:)

Gość synusoida
z tą negatywna energia to sie zgadzam, juz powinnam sie z niej oczyscic, madre t apropo negatywnej energii to jest jej całe mnóstwo tam na tym poddaszu, gdzie ja płakałam przez kilka miesiecy w osamotnieniu, bo on mnie zdradzał teraz sie jej nawdycha:)

Gość giełda s
moja kuzynka wyszła za rozwodnika ale nie była przyczyna rozbicia jego małżenstwa i choc mial dom postawila tak sprawe ze go sprzedaja i ida na nowy dom, nie chciala mieszkac w domu po poprzedniej zonie to niefajne lepiej zaczynac cos nowego niz tak sie babrać a tu piszesz ze na dole jego rodzice, ciekawe czy tak z otwartymi rekami ja przyjeli, tez im sie dziwie ja bym z taka synowa nie rozmawiala nawet brrr

Gość szkoda ze nie masz takiej same
taiej samej negatywnej energi w stosunku do meza zamist tej kobiety. on wybral ja zamiast ciebie. on ja wprowadzil do waszego domu i zycia. on jej pozwolil tam zamieszkac. daj na luz.

Gość pellagiia
mam wrazenie ze jestes zazdrosna o nia i o to ze tesciowie przyjeli ja ludzie pogadaja i wiez mi afera minie i wszystko wroci do normy winisz ja za wszystko a do tanga trzeba 2 moze twoj ´maz sie toba znudzil a ona ma cos czego ty nie masz moze byc jeszcze tak ze ta kobiete wszyscy polubia i co wtedy

Gość przecież to już były mąż
więc po co na niego energię tracić? ale fakt- wrzuć na luz, życz im szczęścia i niech znikną z Twoich myśli

Gość synusoida
polecam czytanie ze zrozumieniem:) i co z tego, polubią, tak na pewno ją polubią;) wiem jacy tam na wsi ludzie tolerancyjni, zyczliwi i az garną sie aby polubieć kogos kto rozbija małżenstwa juz sie tam pewnie sasiadki jej boja i swoich chłopów pilnuja

Gość pellagiia
zastanow sie jakbys ty miala dziecko i ono by bylo w takiej samej sytuacji ,rozwiodlo by sie i przyprowadzilo do domu nowego partnera to wyzucilabys wlasne dziecko z krwi i kosci ,zerwalabys z dzieckiem kontakt -mysle ze nie

Gość każda by się wściekła
gdyby jej szmata rodzinę rozwaliła! ale dzisiaj żadna nie patrzy, że chłop ma już rodzinę baby są gorsze niż faceci

zgadzam się z tym, że może się śmiać, że Ty zachrzaniałaś,a ona ma zgadzam się z tym, że to niehonorowe i samo bycie kochanką podłe i chyba najbardziej zgadzam się z tym, że skoro zamieszkała na wsi lekko jej nie będzie

Gość synusoida
nie zerwałabym kontaktu z synem ale nie pozwoliła mieszkac pod moim dachem uważam że takich matek potrzebuje polskie społeczeństwo i tyle nie bede popierac nigdy kurestwa

Gość wsiowa
ja tez jestem z malej wiochy i u nas tez sa rozne afery i tak jak ktos tu pisal ludzie po to maja jezyki by nimi mielic a jak juz nie maja o czym to szukaja nowej afery u nas tez sa rozwodnicy ,sa dzieci panienskie i kazdemu za jakis czas przechodzi i zycie toczy sie dalej a wiec jak ty nie bedziesz robic afery to wszystko wroci do normalnosci

Gość synusoida
no niech sobie zyja, ja mam juz nowe zycie i potrzę w przyszłosć mam jednak pewne zasady i juz dla mnie ona sie osmieszyła poleciała na kase i ładne poddasze i tak bedę uwazać nie przekonajamnie zadne głodne kawałki jaka ona biedna, uczciwa to wyrahowana osoba dodam że jak byłam męzatka to była 2 razy na tym poddaszu, ponałam ja była moja kolezanką wiec to nie całkiem obca baba z kosmosu mąz poznała ja na nartach żenada nikomu tego nie zyczę chyba że diabowi bo mnie wkurza:)