Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość florianka spod trzciny

Dziewczyny macie dużo starszych facetów?

Polecane posty

Ja robię właśnie licencjat, ale zakochałam się 3 lata wcześniej w moim nauczycielu. Starszy o 20 lat. Powalała mnie zawsze jego inteligencja i delikatność. Zawsze taki trochę sportowy, wyluzowany. Polubiliśmy się ale wszystko było tylko takie platoniczne. Miałam jego numer, pisaliśmy o tym gdzie się dostałam na studia itd.... I tak się rozwinął romans- on rozwiódł się już dawno. Nie ma dzieci. Trwa to 2 lata. Jestem bardzo dojrzała jak na swój wiek. Na ulicy nie wyglądamy jak ojciec i córka. Rodzina o niczym nie wie. Mam przyjaciela, który udaje moją sympatię gdy trzeba. Mama za takie coś by się mnie wyrzekła. A my się tak kochamy. Nie ma szans na akceptację ze strony moich rodziców;/ Z początku myślałam że taki dojrzały facet będzie oczekiwał od życia czegoś innego- stateczności i rodzinnego zakątka. Tymczasem często podróżujemy, np w góry, albo zwiedzamy Polskie miasta. Raz byliśmy w Pradze. Któraś jest w podobnej sytuacji?

Gość fela fela
17 lat starszy

Gość fela fela
licencjat i 26 lat? ha dziubek spadaj gimgowno do piaskownicy

nie znasz mojej mamy...ona mi zawsze wybierała chłopaków nawet na studniówkę;/ skoro robię licencjat to obecnie mam prawie 22 lata a mój partner 42

h u j z wiekiem tak sobie szczelilam ale masz już ponad 18 lt i tak sie boicie starych zal mi was dziewczynki zal

Gość fela fela
jedyna debilka jestes ty

Nie ma szans na akceptację ze strony moich rodziców;/ Ja mysle,ze masz szanse... Nawet nie wiesz, ile jest takich zwiazkow, gdzie miedzy partnerami jest duza roznica wieku. Mysle,ze Twoja mama chce dla Ciebie jak najlepiej i po pewnym czasie napewno by zaakceptowala Twojego partnera. Widac,ze tworzycie udany zwiazek. Mysle,ze Twoja mama predzej czy pozniej dowie sie o tym, moze byc wtedy rozczarowana, ze to nie Ty jej powiedzialas,ale np. zyczliwa sasiadka. Powodzenia:)

Gość fela fela
toś mi pojechała:P

Gość oj to ten dzibek od robienia
lasek

dzięki laski, ja mam na prawdę problem. I to jest tym trudniejsze dla mnie że on jest tylko 5 lat młodszy od mojego taty! Może ten związek jest efektem tego, że jestem eurosierotą, mój tata odkąd pamiętam wiecznie pracował za granicą i może po prostu potrzebowałam męskiego uścisku? Nie wiem. Poza tym jestem jedyną wnuczką dziadków, jedyna dziewczyna w rodzinie, najmłodsza.... Zawsze mnie traktowano jak dziecko;/ A tymczasem ja już dawno nim nie jestem.

Gość maaaaaartaaa
Moja koleżanka ma 14 lat (porządna jest, dobrze się uczy itd) a chodziła z 30 latkiem!

To pokaz innym,ze zyjesz jak TY chcesz, ze robisz co TY chcesz, ze spotykasz sie z kim TY chcesz, ze kochac kogo TY chcesz... Pokaz rodzinie,ze nie jestes dzieckiem. Mysle,ze wszyscy bardzo Cie kochaja i zaakceptuja Twoj wybor. W koncu najwazniejsze jest w tym wszystkim Twoje dobro:)

dziękuję Ci od razu mi lepiej na sercu. A on daje mi tyle rozkoszy...to nie jest jakiś tam szybki seks jak z jakimś niedojrzałym napaleńcem. Jest niezwykle namiętnie i idealnie. Ja jestem dość ładna, on nie jest idealny, nie ma kaloryfera na brzuchu ale i tak go kocham. I właśnie za tą niedoskonałość...

Gość starszy o 20 lat
masz już na oku następnego starca do zabawy