Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On moze byc moj

Czy jest sens odbijac zonatego mezczyzne

Polecane posty

Gość On moze byc moj

Teraz nasze drogi sie znow zeszly (kiedys bylismy razem 6 lat) oczywiscie dzieki NK :). On pisze, ze mnie wciaz kocha i teskni za mna :). Wiem, ze wystarczy jeden ruch z mojej strony i on wezmie rozwod i bedziemy razem ale czy jest sens ??

Gość On moze byc moj
A moze ktoras z Was zeszla sie ze swoim ex mimo, ze byl zonaty ??

Gość eufqohweufhioqwhieufhoqewuifge
qwdji hwifi wiew fewoqip fpewfh ewif fiwe qpfjew bfewf wef pwenfj breuifpquweh ouie qfpeiofh ekfjewp qijf peoiwfj oewqif epwgureiu ghdi nidenc ksdnckxn cijdb gr8u7gioreijqfnkeqhbfhwdfndljkbfhuflkewq euwhfiuweqhifuweh ifew ewi fewiu fheru ewiuwehqophe e hwep hewqpohfq hb ofdvjbfdohvo ov re frehf eqwofjewhfiuogweqgfnweqjn weohbfeiwuqhrfpuewqirfiuq

Gość lkoijuh
może chce cie tylko wybzykać, a potem i tak sie nie rozwiedzie

Gość On moze byc moj
Tez o tym myslalam ale dopuki nie zobacze papierka pokazujacego rozwiazanie pozycia malzenskiego to nie dam mu siebie :)

Gość Ale wy baby głupie jesteście
skoro facet nie czuje się szczęśliwy z zoną to co ma z nią siedzieć. Czy z byłą czy z inną to i tak w końcu zdradzi swoją żone.

Gość Ale wy baby głupie jesteście
Oczywiście zapomniałem, że wszystkie baby lubią pozerstwa. Obojętnie czy mąż mnie kocha czy nie ale ma siedzieć bo co sąsiedzi powiedzą, buhahahahaha albo koleżanki :)

Możesz próbować. Jak odejdzie od żony to tym lepiej dla niej. Po cholerę jej takie ści*rwo, znajdzie sobie może kogoś lepszego...

Gość Pewnie ze jest sens
Ja się zeszłam z moim byłym i dla mnie rozszedł się z żoną. Teraz jest szczęśliwy i mamy dziecko :D

Gość ee takiego używanego
po jednej żonie to już mu się świeci rezerwa :D

Gość Póki chłop nie ma z żoną dziec
ka to jest sens. Jak zatrzyma go na dziecko to jest przechlapane bo wtedy musi z nia siedzie przez presje otoczenia :(

Gość lamparcie cętki
ile Ty masz lat że jesteś taka naiwna? jeden Twój ruch....w jego gadce chyba:D,zresztą dla mnie ponowne związanie się z mężczyzną z którym kiedyś byłam (a który w międzyczasie zdążył by wziąć ślub) byłoby niejako potwarzą,mam więcej szacunku do własnej osoby.