Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycuch . .

Twierdzi że jestem chora bo się nie uśmiecham

Polecane posty

Gość cycuch . .

mam dziwny problem. Mój chłopak twierdzi że jestem chora psychicznie bo się nie usmiecham 24 na dobe i nie sypie kawałami z rękawa. przeczytałam sms od jego kumpla żeby ze mna skończył bo ja ciągle jestem "zaboczona i niezadowolona". i wogóle w zlosci wykrzyczał mi ze mam depresje jakaś i jestem dziwna. co z tym chłopem zrobić?

Gość a kto by wytrzymał
z taką naburmuszoną, wiecznie niezadowoloną z niczego, humorzastą babą, naucz się masturbacji i rób sobie dobrze, to będziesz zadowolona......

Gość jtrueruy
chyba przesadzasz pisząc że on oczekuje żebyś usmiechala się 24h - z tego co powiedzial i z tego co napisał jego kolega wynika coś innego, że jestes wiecznie przybita, naburmuszona i humorzasta. Nikt nie lubi smutnych ludzi i nikt nie chce z takimi przebywac

Gość cycuch . .
ale jemu się tak tylko wydaje nie wiem taki mam wyraz twarzy z resztą jak można cały czas emanować euforią i uśmiechem ...nie wiem jak dziadowi przegadać że jestem normalnym człowiekiem;/ jeszcze usłyszałam że jego koleżka spytał się jego mamy czy on jest ze mną szczęśliwy bo ja zawsze taka niezadowolona ... no normalnie wariatkowo

Gość 353535
gdybyś byla radosna to nikt nigdy by o Tobie nie powiedział tego co piszesz więc..... widocznie jestes taka jak Cię ocenia tych paru ludzi

Gość cycuch . .
jasny gwint to rozweselcie mnie :)

Gość ale za to jesteś bardzo dobrą
kandydatką na kamedułkę bosą, ubierz się w czarne szaty i powtarzaj , memento mori, memento mori....