Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o sprawdzenie... bardzo

Proszę o pomoc w CV j. niemiecki

Polecane posty

Bardzo proszę o sprawdzenie, czy wszystko poprawnie napisałam. Nie wiem czy nie powinnam jeszcze czegoś dodać... Staram się o posadę opiekunki osób starszych w domu opieki Schulbildung 1990-1995 Lyzeum Medizinisch Team Schulen Professionell nr1 zu .................... Diplom Krankenschwestern zu Spezialfächer Vorsicht Gesundheiten und Krankenpflege VERSUCH PROFIS 2000.- 2008 – Volontär Polnisch Körperschaft Diabetiker , Fahrrad Gelände zu............, Vormundschaft aus menchen unwohl überdrüssig aus Zuckerkrankheit 07.1995 – 08.1996 Team Anlage Vormundschaften Sanitär zu Pyrzyce ; Pflegerin zu Aufgebot Ansteckend infektiös Sprachkenntnisse Englisch – fließend (CAE-, LCCI-Zertifikat) Deutsch – fließend in Wort, durchschnittlich in Schrift Język angielski : zu gradiert letzte Język niemiecki: zu gradiert letzte EDV-Kenntnisse - Bedienung des MS-Office-Pakets PERSÖNLICHE EIGENSCHAFTEN Ich arbeite gerne im Team, ich knüpfe Kontakte mit anderen Menschen problemlos.

proszę ....

I znowu pielęgniarka wyjeżdża za granicę... Ciekawe kto ostatni zgasi światło w szpitalu jak nie będzie komu leczyć :p

Może dzisiaj ktoś będzie mógł mi pomóc....