Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sobie pytam.

Prezenty na gwiazdkę. Pomocyyyyy

Polecane posty

Gość Tak sobie pytam.

Więc mam problem z prezentami na gwiazdkę, gdyż w wigilię zawsze spotykamy się całą rodziną powiedzmy około 20 osób i przecież trzeba kupic każdemu prezent... I mam z tym problem bo wiadome, że nie wydam majątku na każdy prezent, myślę żeby tak koło 20 zł na jeden przeznaczyć. Ale zupełnie nie wiem co mogę kupić? Niektóre prezenty będę indywidualne ale nie które też kupie dla pary tzn np. dla Kuzynki i jej męża coś wspólnego. Tylko co? Macie jakieś pomysły? Byłabym bardzo wdzięczna :)

każda rodzina powinna kupić tylko dla siebie... podobnie jest z prezentami dla dzieci na dzien dziecka, urodziny, imieniny, mikołaja..:-o każde dziecko ma swoich rodziców.. i tak samo jest w tym przypadku.

Gość Tak sobie pytam.
To jest moja najbliższa rodzina... wiadomo kiedyś było mniej osób ale się powiększyła... i zawsze tak było z prezentami. Nie prosze tu o ocene czy tak powinno byc czy nie ale o rady co można kupić, jaki drobiazg

możesz kupić kwiatka doniczkowego-storczyka bluszcza oleandra benjamina itp. możesz kupić album na zdjęcia możesz kupić biżuterie możesz kupić książkę(najbardziej bym się ucieszyła z takiego prezentu) możesz kupić skórzany portfel, czy coś tam dla dzieci to wiadomo słodyze i zabawki

pytanie ile chcesz wydac na nich wszystkich? jeśli nie da sie z nimi dogadać,że nie robicie prezentów to mogłabyś np coś z gadźetów reklamowych np smycze albo kubki, na allegro pełno takich firm, kubek ze zdjeciem danej osoby ( koszt ok 10zł) albo smycze z osobistą dedykacją ok 5-6 zyla

Gość Tak sobie pytam.
Dziękuję :) Chciałabym wydać tak na jedną osobę do 20 zł. Dzieci to jest mniejszy problem bo mam tylko bratanka to wiadome, że dla niego prezent będzie zupełnie inny. Ale chodzi mi np. o babci, dziadka, ciocie...

Gość Tak sobie pytam.
Właśnie podobają mi się te pomysły :) Niby drobiazgi ale i orginalne :) Ślicznie dziękuję za pomoc :) :) :) :)

ja robię zawsze prezenty osobiste :) czekoladki puzzle z literkami -moze mało ale nie ma jak przeczytac coś co jest "osobiste" ;) albo spinki do mankietów z inicjałami, możesz kupić portfel skórzany i "wygraweruja" Ci Twój opis, są kalendarze gdzie na każdy miesiąc wcisną Ci zdjecie ;) niby kalendarz, zwykły, praktycznie mozna dostać na ulicy jako reklamę ;) ale jak babcia dostanie jakieś swoje foty z młodości na każdy miesiąc inne..... albo ci małego dziecka jakieś wspominkowe jak mały się urodził.... masz jeszcze sporo czasu wiec mozesz pokombinować :)

Gość Tak sobie pytam.
Na pewno skorzystam z Twoich propozycji :) Bardzo mi się podobają :) Niby dużo czasu ale już w grudniu chciałabym miec to wszytsko z głowy i nie latać po sklepach na ostatnią chwile :) A teraz i tak siedze w domu i mi się nudzi to juz moge cos myśleć :)

Gość Tak sobie pytam.
Tak, o czekoladkach wiem, zamawiałam je mamie na dzień matki :)

Gość dziewczyny podajcie namiary na
te czekoladki , plissss 👄

Gość dziewczyny podajcie namiary na
slicznie dziękuję ;)

Gość Tak sobie pytam.
:)

Dobry temat, na czasie. Ja dorzucam jeszcze pomysł kupna płyty z muzyką, której słucha dana osoba. A co do puzzli, to można zamówic w niektórych punktach fotograficznych puzzle-zdjęcia. Masz rodzinkę np. 2lub3-osobową. Dajesz zdjęcie z nimi i życzysz sobie takie puzzle. Masz fajny nietuzinkowy prezent dla 2 lub 3 osób :)

Gość Tak sobie pytam.
Też fajne :) Mogą sobie wspólnie je ułożyć, a później w antyrame i na ściane :)

Widzialam w Biedronce dosc spore butelki z solą do kapieli. Byly tam rozne zapachy. Ja kupilam dla mamy na swieta sól o rozgrzwajacą o zapachu mleka i miodu. Taka sól kosztuje tylko 4zl :) a bedzie rewelacyjnym upominkiem na chlodne dni:) Jak dobrze, ze Biedronka jest tak blisko.

Gość mam pytanie pomocy
wiecie może gdzie można zrobić taki kalendarz ze zdjęciami chciałabym dać taki mamie ale nie wiem gdzie można taki zrobić pomocy plisss

Gość poszukaj na allegro
tam jest wszystko i nie jestem pewna, ale cos mi sie kojarzy, ze w Rossmanie to kiedys widzialam ale moge sie mylic

Gość mam pytanie pomocy
dzięki poszukam

rossmann fotojoker ;) albo jakies inne punkty foto poza tym kopalnia allegro :) ja kiedys zrobiłam rodzicom kalendarz w excelu, są szablony kalendarza, na każdej stronie a4 inny miesiąc, można wkleić fotki -ja wkleiłam moje dzieciaki, wydrukowałam na ładnym wizytówkowym papierze, na górze zrobiłam dziurki i związałam ozdobnym sznurkiem, najtaniej najłatwiej, a kalendarz wisiał potem nawet "po terminie" ;)

Gość frostik
Poparz na zestawy tu: http://sklep.richmont.pl/ naprawdę ogromy wybór, ja już dawno zamówiłam takie właśnie dla wszystkich na rodzinną wigilię.

Gość kassia

voucher na lot w tunelu aerodynamicznym :D ja latałam w speedfly pod wrockiem, mogę polecić :D