Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klenofyna

poczatkujaca powroze z klasycznych

Polecane posty

Witam po dluzszej przerwie :) jestem poczatkujaca w wrozeniu z kart klasycznych powroze 2 pierwszym osobom , bez zdanawania pytan tylko sama ja napisze :przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc bliska :) oraz wskaze wasze cechy charakteru .:) Chetnych prosze tylko o napisanie imienia , bez zadnych dat oraz pytan :) to jest tylko ogolna prosze sobie nie brac wszystkiego do siebie , poniewaz jestem poczatkujaca ,wiec prosze o przymrozenie oka :) postaram sie najlepiej jak tyllko potrafie :) na koniec prosze o wydanie opini czy sie cokolwiek zgadza , jest to wazne w dalszej mojej nauce oraz praktyce :) ZAPRASZAM :)

Gość powróż mi proszę
:)

Gość powróż mi proszę
Magdalena :)

Gość Agatka to ja
nie zalapalam sie:o

wiec Magdalena i Weronika :) prosze was o chwile , poniewaz musze potasowac karty zrobic rozklad i napisze wszystko co wyczytam , czasami karty sa malo czytelne za mgla ,ale dam znac jesli takie by sie pojawily :) prosze o chwile :)

Gość Violeta
co strzela z napleta

Gość powróż mi proszę
poczekamy :)

Gość lubie jescc
swoje odchody czy to zboczenie

smakuję gorycz Weronika zaznaczam ze jestem pcozatkujaca , prosze nie brac sobie wszytskiego do siebie :) i wydaj opinie na koniec :) przeszlosc: tutaj wyszlo co do twojej przeszlosci ze zostalas oszukiwana , przez towarzystwo przyjaciol a moze nawet przez najlepsza przyjaciolke :( zle bardzo otoczenie , duzo zawistne i falszywe , moze ktos odbil ci mezczyne? jakas kobieta ? w ukladzie ukazuje mi sie tak bys zmienila miesce zamieszkanie moze przeporwadzenie do nowego domu etc.. oraz ze powinnas miec rodzenstwo siostre w domu tez w przszlosci przyzsly dokumenty , nagle o ktorych nie mialas /w domu nie mieli pojecia co kosztowalo troche nerwow terazniejszosc : sprawy urzedowe ktore zalatwilas pomyslnie , tu ukazalo mi sie ze mozliwe ze wyjedzdziasz /podjelas decyzje co do zmian , moze to byc krotka podroz , badz zamieszkanie krotkie na czas trwajacy nauke , z nauka badz szkoleniem przeprowadzilas rozmowy , wazne ktore zakonczyly sie dla ciebie pomyslnie zwiazek hmm tu ukazuje mi sie albo zwiazek badz podpisanie dokumentu waznego jesli co do zwiazku to albo obcokrajowiec , badz osoba zamieszkala dalej od ciebie (inne miasto np ) przyszlosc: tutaj uwaza troche na pieniadze , mozesz cos zgubic , badz nie przymyslane wydanie pieniadza , a pozniej okaze sie ze ci na cos brakuje miedzy toba a mezczyzna (ty chyba blondynka ) lezy karta pracy wiec mozliwe ze ktos z pracy pojawi sie ale mysle ze to bedzie wiazac was krotki romans , ale ty tego kogos bardziej pokochasz , z twojej strny widac uczucia , tu wychodzi zakonczenie tego ziwazku badz ktos bedzie mial komplikacje zdrowotne /choroba typ twojej osoby : ty sama nie wiesz dokladnie co w tobie siedzi , z jednych stron masz sklonnosci do poddawania sie , a z drugiej strony jestes walczena sama nie wiesz czego chcesz , ale w tobie jest serdecznosc i bardzo zwiazujesz sie z ludzmi czasami bywasz zaborcza zazdrosnia bez podstawnie , u ciebie to taka chwijenosc , cenisz rodzine i malzenstwo prosze nie bierz wszystkiego do siebie jestem poczatkuja ca wyraz opinie prosze :)

powróż mi proszę Magdalena wiec teraz ty , prosze cie nie bierz wszystkiego do siebie , jestem poczatkujaca staram sie to jak najlpiej robic :) wyraz opinie , czy cokolwiek sie zgadza , poniewaz jest to wazne w dalszej mej nauce :) przeszlosc : pierwszych 3 kart nie rozumiem dokladnie :( ale postaram sie opisac jak tylko potrafie tu wychodzi ze hmm studia ? chcialas zostac nauczycielem kiedys, badz cos skrywalas zwiazanego ze szkola i nie zostalo wydane?? upieklo ci sie , jednym slowem :D :) nie dokonca mi to jest zrozumiane dlugo musialas kogos kochac , osoba to przystojna , ladna , albo ciemny blond badz brunet , dlugo twe serce nalezalo do innego , moze tez kogos rzucilas dla innego ?tu widac tak jakby zareczyny terazniejszosc: tutaj ujawnia sie ze duzo dokumentow musisz zalatwiac , zalatwialas , i nie poszlo gladko , tu wskazuje ze to spowodowane przeprowadzeniem sie , wyjazdem albo twoim badz jakiejs kobiety z domu , przeprowadzenie mozliwe ze zagranice badz dluzszy wyjazd przyszlosc: tu wychodzi mi 2 dzieci przy tobie (blizniaki :P) ale musisz wkrotce podjac decyzje wazna , bedzie ona dobrze podjeta , tu ukazuje mi sie mezczyzna ale miedzy wami nie dobre stosunki , rozstanie , oraz problemy z pieniedzmi moze on na dzieci nie bedzie placic alimentow :O nie wiem , tak mi wyszlo przy tobie moze to dla ciebie beda glupoty :O typ twojej osoby: hmm wiesz ty za duzo myslisz i sobie wszystko do glowy bierzesz , tutaj mozliwe ze jestes sklonna do popadania w depresje , jestes jeszcze jak dzieco bywasz naiwnna niewinna, a z drugiej strony jestes twarda osobom ktorej nie mozna pokonac to tak na dwie abka wrozyla :) prosze cie nie beirz wszytskiego do siebie i wyraz opinie

Magdalena do tych kart co nie zrozumialam pomyslalam teraz jeszcze raz moze tez wskazywac ze chodzilo o jakis urzad zwiazany z pieniedzmi gdzie nie wszystkie dokumenty byly , moze jakies oszustwa etccc...

Gość powróż mi proszę
dzięki :) niezupełnie się zgadza, chociaż... z tym urzędem to prawdopodobnie chodziło o sytuację z rentą rodzinną która miałam (ze strony mojej rodziny nie było przekrętów, właśnie po stronie urzędu były problemy :O) nigdy nie byłam zaręczona, aktualnie jestem wolna i póki co nie ma widoków na zmiany w tej kwestii :O :( ...więc... bliźniaki? nie strasz mnie :D panicznie boję się ciąży :( i zgadza się co do tego jaka jestem :) pozdrawiam :)

powróż mi proszę Magdalena powróż mi proszę Magdalena no mozliwe ze kretactwa byly ze strony urzedow :) ok dzieki :) powodzenia w przyszlosci :)

przeszłość: byłam oszukiwana, ale przez partnerów. przeprowadziłam się do innego miasta:) mam brata:) z dokumentami - prawda! teraźniejszość: byłam tydzien temu w Hiszpanii (ale nie wiem czy ma to coś do rzeczy) partner: tu się nie zgadza, bo z tego samego miasta przyszłość: kto wie? typ mojej osoby: to prawda...nie cała, ale się zgodzę z tym :) OGÓŁEM: zapowiada się nam dobra wróżka ;) pozdrawiam serdecznie.

Gość mika 545
klenofyna----->Monika bardzo prosze o wrozbe, moje imię to Monika, z góry dziękuje i pozdrawiam! :)

Gość Martynka20091999
MARTA.

Gość mika 545
klenofyna-----> mam nadzieje ze jeszcze tu wrocisz i powrozysz, jestem nastepna w kolejce, mam nadzieje ze wezmiesz moja prosbe pod uwage, bardzo mi na tym zalezy, pozdrawiam i czekam:)

Gość witaj wrozko
widze ze wyzdrowialas mi juz wrozylas i bylam pelna podziwu , wiedzialas to czego inni nie wiedza o mnie :O trzymaj sie cieplo klenofynko :) pomysl nad tym zawodow;)😘