dziewczyna z kubkiem herbaty 0 Napisano Październik 26, 2009 http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=794927531 modna czy e tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raczej e tam Napisano Październik 26, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet fajna Napisano Październik 26, 2009 musialabym przymierzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczyna Ladacoo 0 Napisano Październik 26, 2009 280 zl takie cudo? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LadyMorgana33*** Napisano Październik 27, 2009 bardzo ładnie skrojona, fajnie ma te rękawy zrobione, tylko dla mnie mogłaby być czarna i niebłyszcząca, ale zależy co kto lubi,Szczersz mówiąc też trochę drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziubekkk 0 Napisano Październik 27, 2009 sczerze? strasznie drogo i ten kolor beznadziejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Październik 27, 2009 droga... poza tym błyszczy się paskudnie. z czystym sumieniem odradzam Ci ten zakup, za taką kasę można znaleźć coś naprawdę ładnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kądor 0 Napisano Październik 27, 2009 odpustowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Październik 27, 2009 nie nie nie nie nie błyszczący obciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak ktos ma dlug w Napisano Październik 27, 2009 chyba jakiś tłuk zamieszczał to ogłoszenie :o ---->gruPszej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Październik 27, 2009 wersja z innymi guzikami mogła by być interesująca, ale moje zdanie się nie liczy, bo gdyby nie żona, to pewno bym się ubierał jak menel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaczka.podcieraczka Napisano Październik 27, 2009 Krój mi sie bardzo podoba, ale wybralabym inny kolor i własciwie też inny materiał, nie taki błyszczacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach