Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

co polecacie dobrego na sen poza alkoholem i seksem?

Polecane posty

Gość tzynicznie bezczelna marisha
mlotek :classic_cool: tylko mocno jebnij :p

Gość dziurawa skarpeta marysi
ja polecem stillnox, dziala, plus mozna miec zajebiste halucyny jak wezmiesz za duzo :classic_cool:

Domek w lesie i stado wilkow i kominek i gumowce moge zalatwic ale z koniem bylby problem.. a co myslisz o strusiach ?:P

a skąd w tej chatce w lesie weźmiesz prąd by zasilić kompa i móc wejść na kafe ? szejku no ja myślę że nazwa to najmniejszy problem:classic_cool: na razie powtarzam podręczniki z chemi z LO licząc że patrząc w tablice mendelejewa wpadne na jakiś genialny pomysł:O

Najlepiej zeby te majtki byly wykonane z uranu... Zeby wlascicielka byla silna i duza.. :D

Kancik - da sie na strusiu jechac :> Chociaz nie powiem, napewno proste to nie jest :> A sarny to cwane bestie.. tak latwo sie nie dadza zrobic :>

kant a jak się pochwalisz że Twoje marzenia się spełniły? bez pochwalenia się wszem i wobec, wrzucenia na nk fotek chatki, wilków, koni czy tam strusi to nie będziesz mogła się w pełni cieszyć nowym szczęsciem:classic_cool:

to jak będziesz już bogata i wybudujesz chatkę w bieszczadach na odludziu to mogę u ciebie rąbać drewno na opał i pracować jako złota 🖐️ a co do samotni to zapewniam że potrafię być niemal niezauważalnym...

ale to oznacza ze mloda jestes! :D To znowu ja - to teraz zacznij myslec nad materialem ktory sprawialby, ze stajesz sie niewidzialny ^^

Gość Anq25
Ja mam zimą dość dastyczny sposób ale działa...(i to nie tylko na sen ale tez na oderwanie sie od komputera) Otwieram szeroko okno i siedze w koszuli nocnej przy kompie...w pewnym momencie jest mi tak kurewsko zimno ze zamykam okno, wyłączam komputer i wbijam się pod kołdrę. Ponieważ jest maskarycznie zimno przykrywam sie cala po uszy, głowę otulam poduszką...i tak jakoś zasypiam.... Normalnie, to leże, zmieniam pozy bo mi niewygodnie, przewracam koldre jak sie nagrzeje i czasami mijaja godziny nim zasne...

Gość Anq25
Choć z doświadczenia wiem, że alko najlepsze....czasem zaśniesz nawet jak nie chcesz:D

Slonina chcesz zagryzac? naaaaajs :> Pomimo ze nie pije i nie pale to ten jeden raz zrobilbym wyjatek ^^