Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andromena*

Są tu takie co ważą mało a chcą ważyć jeszcze mniej ?

Polecane posty

Gość Andromena*

Nie pytam tych co ważą po 100 kg i będą za swoje nieszczęście wyżywać się na moim topiku bo ja ważę 54 a One 90 :P Szukam takich co ważą do 60 i chcą zejść do 49 :)

Gość dr Rita Marge
portret psychologiczny Andromena*: wiek do 20 lat brak faceta przekonanie że jak schudnie to znajdzie tę jedyną miłość

Gość aisaoj
Andromena*, zalezy jeszcze przy jakim wzroscie

162 cm. Jestem niska i wyglądam jak kluska :P Samej nie chce mi się za siebie zabrać i szukam kogoś do wspólnej pracy !

Gość JA WAŻE 53 przy wzroscie
164 i chcę też zejśc do wagi 48 najlepiej, też mam 26 lat męża i dziecko jak by co

Gość ja Ci nie pomogę akurat teraz
bo już schudłam. ale ważyłam 56 po urodzeniu dziecka i starałam się wrócić do wagi sprzed ciąży - do 48 kg. udało się. a Ty się zaczynasz odchudzać?

Gość lala Cukierkowa
uu współczuje, 162 :( to smutne

Gość lala Cukierkowa
haha ta informacja o budowie domu jest bardzo istotna przy odchudzaniu :D

Gość aisaoj
hm, myslalam, ze jestes jeszcze nizsza. Moze "kluska", to troche przesada. Mi tez przydaloby sie pare kilo zrzucic, ale nawet z kims towarzyszacym mi nie mialabym odpowiedniej motywacji, jestem zbyt leniwa. Tobie zycze powodzenia :)

akurat budowa domu wymaga sporo pracy i ruchu :) ja schudłam ćwicząc, bo co do ograniczania jedzenie.. nie bardzo się do tego nadaję, bo uwielbiam jeść

Ja lubię gotować i jeździć na rowerze ale od roweru to tylko poszerzyły mi się uda :P nie mam pojęcia jak zabrać się za wszystko. Kupiłam sobie hula-hop i masażery takie drewniane do rozgniatania celulitu ale to tylko pierwsze dni stosowałam aż zapał nie opadł :P

Gość cwiczenia i deita pomoże napew
ale trzeba mieć zapał

ja miałam ogromny zapał, a było to lato, upał niemiłosierny, a ja ćwiczyłam zawzięcie, aż się lało ze mnie, tak ze dwa miesiące się mordowałam, ale uff. spadły kg :)

robiłam masaże ud i brzucha (po ciąży - wiadomo), smarowałam się specyfikami odchudzającymi, choć nie wiem, czy one coś dają...

No lato to idealny czas. Ja też jeździłam rowerem , biegałam po plaży bo nieszkam nad morzem , ale teraz jakoś mi się przytyło i do lata chcę ważyć 49 kg, bo tyle zawsze ważyłam i źle mi z z tym że ważę 54 kg :P

Gość do Danny Decoy
moim zdaniem jestes za szczuply

Danny Decoy toć to chudzielec :D A ile ma lat ? Chłopcy zaczynają tyć dopiero po 25 roku życia jak dojrzewają :D

Gość Coimbraa
Czy przy wzroscie 184cm waga68kg to mało:(?jesli tak to i tak chce sie jeszcze troche odchudzic,jesli nie łapie się do :tematu"to i tak będę...Wiem,że mogę być jeszcze szczuplejsza i zaraz ide na siłke;)