Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata z albatroo

zaszlam w ciaze na wczasach to skandal!

Polecane posty

Gość beata z albatroo

Na poczatku wrzesnia bylam z kolezanka na 2 tygodniowych wczasach w Tunezji. Wczoraj dowiedzialam sie, ze jestem w 5 tygodniu ciazy! Problem w tym, ze jestem mezatka, ale z mezem nie wspolzylismy od dawna!Podejrzewam, ze to zywe plemniki plywajace w basenie!To jest skandal, zglosilam skarge do biura podrozy, mam nadzieje, ze zaplaca mi za to!Za utrate zdrowia psychicznego i za to, ze maz mnie teraz chce zostawic!

Gość komórka po 16 podziałach
:-D :-D :-D

Gość emmm111
to jest niemozliwe zebys zaszla wciaze w taki sposob

Gość a ja bym .
da sie tak zajsc w ciaze. ale szanse sa 1 na milion... wiec jak widzicie... marne prowo.

Gość beata z albatroo
A jednak to prawda!Mi tez wydawalo sie to niemozliwe, ale slyszalam, ze takie przypadki sie zdarzaja!Nie odbywalam w tym czasie zadnych stosunkow, wiec to jedyne wytlumaczenie!Napisalam, ze maz chce mnie zostawic, ale tak naprawde to on jeszczde nic o tym nie wie!Bo jak mam mu powiedziec, ze zaszlam w ciaze z basenem, nie uwierzy tak jak wy!Nie usune dziecka, jestem katoliczka i dziecko to dar od boga!Ale jak wyjsc z tej sytuacji?Mysle, zeby dzis wieczorem zaciagnac malzonka do lozka, a potem moze pogubi sie w obliczeniach, mw koncu to tylko 5 tygodni, faceci nie znaja sie na tym jak myslicie?Albo potem mozna powiedziec, ze to wczesniak, co wy na to?Obawiam sie jednak, ze dziecko moze sie okazac czarne, vbylo tam duzo arabow!

Gość żeby to choć
inteligentne było... kogo to ma bawić? pierwotniaków takich jak ty?

Gość no fakt
cieniutkie i mało inteligentne poziom gimnazjalny

Gość jest duże prawdopodobieństwo
że zaszła, niekoniecznie w basenie, może sikała pod wiatr a jakiś arab trzepał kapucyna i się spuścił. Pewne jak w mordę strzelił.

Gość ciężki masz dowcip
musisz być tępa

Gość campari34
na onecie kiedyś opisywali taki przypadek matka za skarżyła holtel o takie coś że jej córka zaszła rzekomo w basenie tylko że córunia zapomniała matce powiedzieć z kim się wieczorami pruła