Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutella 26

czy macica moze zaniknac?

Polecane posty

Gość nutella 26

czy sa takie przypadki?tzn, kobieta majaca macice moze ja stacic nie wiedzac o tym?

Gość jasne to się
ciągle zdarza to samo z nerkami i sercem a nawet żoładkiem witamy w soul asylum!

Gość nutella 26
Co to znaczy nie uzywana?Nie bylam w ciazy-Poprostu pytam, czy jesli wczesniej mialam macice, moze sie okazac na wizycie u lekarza, ze teraz jej nie mam, ze zanikla?

Gość nutella 26
Nie zanikla, ale mam problemy z okresem, i jest drobnej budowy.Zastanawiam sie czy z czasem moze zupelnie zaniknac.

Gość
wieczorem zakradaja sie do niej male skrzaty z lyzeczkami do herbaty, pomalutku ja wyskrobuja i tak w koncu macica znika:classic_cool: cholerka 🖐️;)

Gość nutella 26
cholerka... wlasnie dlatego zadalam to pytanie.Bo ta laska pisze, ze nie ma okresu, a u mnie tez jest z nim duzy problem, wlasciwie caly czas musza mi go wywolywac farmakologicznie, ale jestem pewna, ze macice mam, wiem ze jest mala ale jest, i zastanawialam sie czy ona mi moze zaniknac:o

autorko nie sądze, chociaż najleppiej byłoby porozmawiac o tym z lekarzem. Mozesz też poszukać w internecie, ale nie wszystko tu jest wiarygodne, a po co sie nakręcac...? Najlepiej umów sie na wizyte do lekarza i zapytaj go o wszystko co chodzi Ci p głowie. Życze, aby wszystko dobrze sie skończyło. zdzirka, maria :O :O :O :D