Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda1345

Jak powiedziec mezowi,ze odchodze?

Polecane posty

Gość jagoda1345

Przez 5 dlugich lat samotnosci w malzenstwie probowalam wszystkiego zeby chciaz"jakos" miedzy nami bylo...I byly...wieczne upokorzenia,lzy..itd!Wielokrotne obietnice,ze sie poprawi...i teraz z tych obietnic mamy dwoje dzieci!Nie zmienilo sie nic...poddaje sie,potrzebuje troszke ciepla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Postanowilam odejsc!Jak mam mu o tym powiedziec?

Gość jagoda1345
Dzieci male...4 latka i 10 miesiecy... Nie moge powiedziec wprost...znioslam niejedno pobicie..polamane rece...az zal o tym pisac!Boje sie!

Gość werrra
skad to 10 miesięczne dziecko skoro '5 samotnych lat w małżeństwie' spędziłws autorko? :):)

Gość fiiiii
to nie mówisz jak go nie ma pakujesz siebie i dzieci i wychodzisz.W razie zego polecam pierwszy lepszy komisariat policji

Gość kitek ll
tym bardziej skad to drugie dziecko? przeprosiny po pobiciu? masz to naco zaslugujesz..

Gość wed3e
puściłąs sie zsąsiadem?? maż cie bije poniża a ty się z nim pieprzysz??:O:O głupia jestes i tyle!

Gość jagoda1345
widze,ze ciezko tu o normalna porade! Werrra....jestes mezatka?nie sadze...a moze pprostu zycie uklada sie tak jak sobie wymarzylas!? Skad dziecko?Prosta sprawa!Kolejne przeprosiny meza...

niech zgadne... dzieci to miala byc taka mała karta przetargowa? pewnie myslalas ze jak pojawi sie dziecko to facet sie zmieni? tylko po co marnowałaś dzieciństwo temu 2 maluchowi?? co zrobic? zabrac dzieci do rodzicow, wyprowadzic sie kiedy on jest w pracy, wysłać mu pozew o rozwód, poczekac u rodziny na rozprawe. tak trudno? czy moze jestes kolejną ktora nie ma do kogo się udac?

Gość kres życia...
a może cie zmuszał do współżycia?

Gość makupiczu
przestancie juz.. A ty uciekaj I nie mow mu tego prosto w twarz bo faktycznie cie pobije,albo jeszcze gorzej..Musisz zaplanowac ucieczke znienacka

Gość kres życia...
rodzice ci na pewno pomogą, jak będzie w pracy, spakuj dzieci i adijos..

Gość werrra
jestem ? :) dlaczego pytasz? na pzreprosiny zrobił ci dziecko? :O czegoś tu ni e rozumiem..............sorry

Gość kres życia...
makupiczu - przecież teraz dużo się mówi o gwłatach na małżonce, nie tylko można zgwałcić dziewczynę czy obcą kobietę ale i zonę też...

Gość werrrra
tzn. jestem, bez znaku zapytania :D ;)

Gość jagoda1345
Z ucieczka zaden problem..on pracuje za granica i przyjezdza na 5 dni w miesiacu.... Do rodzicow nie mam mozliwosci uciec,pokazali mi jak bardzo moge na nich liczyc po pierwszym zdarzeniu......Nie pracuje,nie mam swoich pieniedzy!!!nie mam mozliwosci wynajecia czegos! Moje zycie jest beznadziejne!!!!!!

Gość do werrra
ale ty jestesprosta kobieta, czy po prostu nie rozumiesz postu? skad sie biora dzieci? z seksu. dlaczego ona sie z nim seksila? bo myslala ze juz sie ulozylo. i ze bedzie juz tylko dobrze. i moze bo chciala. a teorie ze dzieci jako karta przetargowa..to tlyko ludzie bez logiki moga wymyslec, czytajacy bez zrozumienia i na sile udowadniajacy ze autorka to dno.

Gość hey autorko
makupiczu ma racje, nic niemow tylko bierz dzieci i uciekaj.bo jesli bedziesz dalej to ciagnela to niedaj Boze jeszcze dziecia cos zrobi. jak jego niebedzeie w domu to spakuj sie i wyporowadz mozesz zostawic jemu maly liscik :"odchodze ty draniu"

Gość kres życia...
jest duzo ośrodków pomocy, jak naprawde bys chciała uciec to byś to zrobiła, zrób to dla dzieci przynajmniej, po co mają dorastać i się patrzeć jak tata tłumcze mamę, co?

Skad dziecko?Prosta sprawa!Kolejne przeprosiny meza... czyli nie gwałt a chcec meza na zrobie 2 dzieciaka :/ i glupota autorki ktora myslala ze sie facet zmieni...

Gość hey autorko
jest duzo instytucj ktore moga ci pomoc .idz do domu samotnej matki

niech mi ktos powie dlaczego kobiety ktore nie pracują, nie maja pieniedzy, nie maja wsparcia rodziny decydują sie na związek z takimi debilami i jeszcze rodza im dzieci :/ za kazdym razem kiedy kobieta jest bita, poniżana, kiedy chce odejśc - jakimś dziwnym trafem okazuje sie ze nie ma gdzie, ze sa dzieci, ze nie ma pracy, doswiadczenia.. jakas plaga??

Gość kres życia...
jagoda1345 - zamiast sie uzalać to rusz się i walcz o godność...my kobiety w dzisiejszych czasach musimy umiec same dawać sobie rade..

Gość kres życia...
mnie tylko by chociaż raz facetów uderzył a dostał by po jajach i koniec tego dobrego, nawet jakbym 5 dzieci już miała, nigdy nie pozwole się poniżać..

Gość jagoda1345
Wiecie co?Za maz wychodzilam z wielkiej milosci...a milosc nie konczy sie od tak!Kocha sie nie za cokolwiek ale pomimo wszystko!Ja kochalam i kocham nadal...ale dzieci coraz wiecej rozumieja...juz dawno mnie co prawda nie uderzyl,ale nie da sie zapomniec tego co bylo!Jestem na etapie w ktorym widze tylko te zle strony swojego malzenstwa!W dodatku wiecznie sama...odwiedzaja mnie jedynie rodzice i rodzenstwo...a i to mnie dobija patrzac jak wspolnie planuja jakies wyjscia...chocby do kina! Tak jestem glupia...z tej milosci pozwolilam na takie traktowanie...ale czy mam ponosic za to kare do konca zycia?Moze ktos na mnie jeszcze czeka?

Gość hey autorko
nieobrazajcie jej,ona prosi o rade a wy ja mieszacie z blotem.

Gość kres życia...
to jakich ty musisz mieć rodziców że nie masz w nich wsparcia?ja tak samo bym ich w dupę kopneła co i męża...u mnie to tata by zabił drania który by ważył się na mnie ręke podnieść...

Gość jagoda1345
o rodzicach nie bede sie wypowiadac..mam do nich zal...ale co moge na to poradzic?

Gość kres życia...
jagoda powiedz sama czy wolisz być bita przy dzieciach, a moze i one kiedyś mogą być bite przez tego zwyrodniałego ojca, czy uciec do domu samotnej matki, chyba że przyzwyczaiłaś się do pieniążków męże i szkoda ci ich zostawiac tak?dobrze trafiłam?

Gość jagoda1345
Ile czasu moze trwac rozwod z orzeczeniem o winie?I o jak wysokie alimenty moge walczyc jesli maz zarabia 6 tys?Jest zatrudniony przez polska firme...