Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalena21

Ktoś pracuje w biurze, urzedzie ?

Polecane posty

Ktoś z Was pracuje w biurze ? I ma juz dość ...interesantów ktorzy przychodzą i mają wiecznie z czymś problem ? .. Oni tak męczą psychicznie... Robią z człowieka debila...

Gość a powiedz laskawie
do czego sa tam urzednicy, jesli nie m.in. do obslugi interesantow tylu ich jest a jeszcze na prace narzekaja, ze za duzo no ludzie! :o

Mówią, że ja im coś powiedziałam...a w zycziu bym takiej bzdury nie powiedziała... Sami wymyślają sobie swoje rpzepisy..ustawy...oni się znają lepiej... Męczą, bardzo męczą ;/

Gość a powiedz laskawie
wierz mi, ze chetnie bym sie z Toba zamienila

Gość yujtyuytdjgh
magdalena21 - chyba nudzisz się w pracy..przed chwilą radziłaś sie w sprawie związku..

Z pacjentami tj. chciałem powiedzieć petentami tak już jest. Trzeba takiego szybko spławić i wracać na kafe ;)

U mnie jest spoko....ludzie mili a jak jest problem to trzeba pomóc im go rozwiązac:)

Gość www.tnij.org/jajko2009
interesanci twierdzą że oni są w porządku a urzędnik robi im na zlośc

Gość pracuję w straży pożarnej
w lutym czył czas ze weszła ta ustawa ze w kazdym miejscu pracy musi być inspektor ds ochrony ppoż. no i my organizujemy szkolenia na inspektorów. ale ze było duże zainteresowanie to do końca lutego mieliśmy tylu chętnych ze do połowy przyszłego roku nie mieliśmy miejsc. zadzwonił pewien facet zeby się zapytać jak się wpisać na listę, to mu powiedziałam zęby wysłał informację ze jest zainteresowany bla bla bla, ale ze miejsca są dopiero na 2010r, to mnie facet wyzwał i stwierdziłz e ja to napewno łapówy od niego oczekuję:o

Gość to przeciez najlepszy wiek
zeby zostac urzednikiem :D

Gość powiem Ci że ja Cię rozumiem
tez mam czasem dość. Są ludzie i parapety. Przychodża czasem takie okazy, ze jeszcze nie weujdzie dobrze, już się drze i ma nastawienie, że urzędniczka to głupia krowa, po której trzeba pojechać. Staram się nie podnosić głosu, usmiechać, ale potem to odchorowuję :o W sumie dobrze, że odchodzę już z tej pracy :D

mam niewiele więcej niz 21... jestemw trakcie studiów... i nie było zadnego problemu zeby pracowac w biurze;) Do wszystkich złosliwych!! Ja nie napisałam ze nie pomagam, nie doradzam...owszem robie to bo taki jest mój zasrany obowiązek... Ale niektórzy ludzie męcza...przychodza 4 razy w tygodniu z wiecznymi probleammi...jakby wszystrkiobyło dla nich .... tyle na ten temat. Myslalam ze ktos to zrozumie...

Gość no dobra ja rozumiem
ale nie pomoge Ci, musisz byc mila to Twoja praca

Gość do magda 21
a nie zastanawiałaś się nigdy nad tym, dlaczego wszyscy dostają mdłości jak maja coś iść załatwić w urzędzie? Jak nie wiesz to ci moge napisać

Gość powiem Ci że ja Cię rozumiem
Urzędnicy, jak petenci, też są bardzo różni.Nie wszyscy są głupi, leniwi i nieuprzejmi :o

A do tycvh którzy maja problem, że piszę na forum a powinnam zajmować się pracą, mam wiadomośc..jestem na urlopie i nie powinno was to obchodzic co pisze i kiedy.

Gość prawda jest taka że
w bardzo wielu urzędach korzysta się z internetu w celach innych niż służbowe

Gość yruruugj
no cóż..jak petent;)..ja też jestem pracownikiem urzędowym..ale nie mam takich problemów jak Magdalena (swoją drogą nienawidzę Magdalen)..