złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Właśnie:P............... teraz zaczne ich dopiero z równagi wyprowadzac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 a Ty czemu nie w szkole? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Postanowiłem że pójdse na trzecią lekcje...... o ile wogóle dzisiaj pójde:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 pewnie jakieś zaliczenia, a cały weekend spędziłeś na kafee :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Nie w tym roku nie mam zbyt dużo zaliczeń:D :D :D...... jeszcze tydzień chodzenia do szkoły.......... potem mam dwa tygodnie wolnego........... potem na dwa tygodnie do szkoły i znów ferie:O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 mam wrażenie, że perspektywa ferii jakoś Cię nie cieszy? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ja to bym chciała z powrotem do szkoły święta, ferie, wakacje, nie to co w robicie raptem miesiąc urlopu na cały rok i cześć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Wręcz przeciwnie............ święta nie zbyt mnie cieszą.............. zjedzie się do mnie cała rodzina ............ dopiero wtedy będzie sajgon w domu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 cicho bo teraz ja mówie -------> mogłaś zostac nauczycielką i użerac się z bandą uczniów :D :D :D.................. nauczyciel niby łatwy zawód a taki męczący----- najbardziej w gimnazjum:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 no ja dziękuję bardzo... ja to mogłabym ew. nauczać w LO albo technikum WOSu :) z gimgównem to chyba dostałabym zawału... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Tak najlepiej uczyc przedmioty który nie jest obowiązkowy na maturze.......... nie trza się tym przedmiotem przejmowac i spokojnie można................. wszystkich przepuścic:D katecheta w szkole której się ucze to wystawia tylko oceny za zeszyt............ nawet nie pyta:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ja tam wos zdawałam dodatkowo na maturze :P do tego rozszerzony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złe wredne i okrutne ścierwo 0 Napisano Grudzień 14, 2009 To dobrze Do zobaczenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 sukinsyn- masz rozdwojenie jaźni? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 cholerka może Ty masz jakiś domowy sposób na załagodzenie jelitówki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 duzo picia, ale w małych ilościach, smecta, gotowane borówki ( ja kupuje w aptece suszone i gotuje) Jesli masz biegunke, to carbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 właśnie ja słyszałam, że nie powinno się brać nic na biegunkę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 To dziwne... Bo moje dzieci leżały w szpitalu przez jelitówke 2 razy i jak najbardziej lekarze kazali dawac borówki i carbo, takze nifurykzsazyd. Tak samo i mnie i mezowi jak nas dopadlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 chollerka :) Cicha...ja ostatnio brałam smectę....i po 12h nie było problemów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Leniwcu, wiem, ze CI nie odpisuje, ale mam taka sieczke z mózgiu ostatnio, ze mam dosc Wybaczysz? :D Cicha, zawsze mozęsz posłuchac rad, ze nie wolno nic btrac i sie odwodnisz i zameczysz :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 no ja mam problemy od piątku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 no właśnie już strasznie lichutkam jest, ledwo na giczach stoję, do kibla mnie co chwilę gna, nie mam siły ugryźć nawet suchara, powieki mi opadają. Ciekawe czy już się kwalifikuję na wizytę u lekarza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Jak najbardziej. Sluchaj, jedzenie przy jelitówce nie jest takie wazne, ale musisz dużo pić,a le tak jak pisała często,a w małych ilosciach. Uważaj, żebyś sie nie odwodnila!!!!! Bierz kobieto SMECTE, kupuj BORÓWKi, ugotuj sobie zupke ryżową, jesli chcesz jeść. Mozesz też wziac CARBO, albo ten szybszy w kapsułkach ( jest lepszy niz w tablketkach zwykłych) albo w syropie dla dzieci o samku COLI :D Naprawde super działa nawet na dorosłych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 chollerka....skoro tak ładnie się kajasz....to Ci wybaczę :P Cicha....podobno ciepla coca-cola pomaga...ale dla mnie to profanacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ok, dzięki za rady, i tak nie mam siły ruszyć się nawet do apteki Leniwiec to o coli też wczoraj czytałam, jeszcze radzą 7-upa :D ale ja wolałabym nie ryzykować :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Cicha....mojej siostrze pomogło :) ale ja ciepłej coli bym do ust nie wzięła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Leniwiec:D historia podobna do Twojej :D nadzieja na DENTYSTĘ :P:P:P http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4312583 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Grudzień 14, 2009 ja w ogóle nie pije coli :O a co dopiero ciepłą :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Grudzień 14, 2009 nawet papierosa nie mam po pracy skoczę do apteki, niech mi ta baba coś da na te moje cierpienia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Cicha.....nie wiem dlaczego uznalaś, że ta historia jest podobna do mojej :O chollerka...a ja praktycznie nic innego nie piję poza coca-colą i kawą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach