cholerka... 0 Napisano Marzec 2, 2010 zdzirka, tylko jak obczajać gdzie jest kret majać ponad 50 kopczyków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 widelec, i co, mozesz zaufac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 cholerka, my mielismy tylko 3 ale na bezczela latem w ciagu dnia kret normalnie pod nimi lazil, bylo widac jak ziemia sie spulchnia:D nawet nadalismy mu imie, Fryderyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 2, 2010 U nas jest tak, ze nic nie widac, a tu nagle rach-ciach i kolejny kopczyk :O Koszmarnie to wygląda :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 mogę zaufać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co ma piernik do wiatraka Napisano Marzec 2, 2010 ladaco:) dzieki swirze ze mnie wrobiles. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozgrzeb wszystkie kopce Napisano Marzec 2, 2010 i tam, gdzie jest dziura, nawkładaj gałązek thui ( tuja).Albo, rozgrzeb grabiami kopce, a tylko w aktywne nawciskaj tych gałązek. Aktywny kopiec, to taki,w którym kret non stop wywala ziemię.Tuji nie żałuj.Robótka, dobra, bo ruch na świeżym powietrzu :D:D:D:D - żart , ale jest skuteczne prawie o każdej porze roku , minus silne mrozy, ale wtedy i kret nie chodzi. Powodzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 2, 2010 Halllooo !! Czy jakaś pryszczyca tu panuje , albo inna zaraza ! Co to się stało ? Halloooo? Rozumie, że jedna chora, ale gdzie reszta? A ja sama, ech , to do jutra ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joluś nie odchodź Napisano Marzec 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 kuźwa...i znów zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 u mnie też zaczyna prószyć :( orange dzięki za sposób :) Będziemy próbować wszystkiego po kolei :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 3, 2010 ALe ruch :D Idę się przygotować do kolejnej rozmowy :O Zaglądnę jak wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 chollerka...powodzenia na rozmowie :) czekam na info, jak poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 Cześć i czołem Cholerka --to pomarańczowe o kretowiskach, to moje :D Gdybyś chciała wiedzieć coś jeszcze, to chętnie odpowiem. PK - jak dzisiaj twoje samopoczucie? ŚL-- jaka tam znowu zima, lekkie pierdnięcie i zaraz zima :D:D:D:D:D Udanego dnia was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 cholerka, 3mamy kciuki!:) A ja dzis obudzilam sie z kolejna temperatura, ale spoko, powoli przywykam za to mloda juz zdrowa, wczoaj wieczorem jej wszystko przeszlo, teraz jeszcze spi;) czuje, ze to bedzie dobry dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 Zdzira....dobry dzień jak chollera :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 len, czyzby kolejny most piertolal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 Nie.....ale znalazłam objazd....i miałam dziś jechać z kolegą....a kumpela mi pisze....że jest odcięta od świata, bo rzeczka wylała, zalewając drogę Zastanawiam się, czy on mnie nie zbywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 napisz jej, ze masz mozliwosc wypozyczenia smiglowca, jesli cos znowu wymysli bedzie to oznaczac, ze nie jestes porzadanym gosciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 Zdzira....ale ja tak naprawdę nie mam ochoty iść do Niej :O Zaczynam się zastanawiać, czy ja podświadomie nie ściągam tych kataklizmów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 ŚL - okolice W-wy są podtopione, kierunek, który cie interesował:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 jolkaza....czyli mnie nie nabiera :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 no dobra...trzeba sie ubrac, musze dac dobry przyklad dziecku kurde, cos robia w wodociagach i mam zolta wode w kranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 Zdzira.... to będziesz miała kąpiel podobną do kąpieli Kleopatry....tylko że ona moczyła się w mleku :P a Ty w złocie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 ŚL - nawet w tv pokazywali już wczoraj, niestety nie wpuszcza cię w maliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Marzec 3, 2010 PK - kuruj się:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 ja wczoraj niestety nie oglądałam TV :) muszę trochę od niej odpocząć, bo ostatnio ślęczałam przed odbiornikiem w każdej wolnej chwili i oglądałam sport :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 dobrze, ze zeby umylam o 7 rano, kiedy wszystko bylo jeszcze ok mialam isc jutro na Kabaret Moralnego Niepokoju, nie wiem co to bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 3, 2010 Zdzira.....ja na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała, tylko bym poszła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 3, 2010 no i chyba tak zrobie, szkoda mi nawet tych 50zl za bilet:P:D trudno, wezme 10 paczek chusteczek i bede smarkac cichaczem:P gdzie sztuciec?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach