Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Niedługo to chyba będę na Pudelku W kategorii gwiazda obija na szybkości ryja prześladowcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Inaczej - jakby mi nie zazdrościła, to by mnie nie śledziła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Jezu, ludzie ! Czy wy zdajecie sobie sprawę z tego, ile czasu kosztowało mnie napisanie tych wszystkich postów, które jednym waszym ruchem zostały wycięte ? Od czterech do pięciu minut !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 A nie.... Pojawiły się znowu. W takim razie przepraszam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 Klon_ o czym ty mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Po odświeżeniu strony nie było moich wpisów. A teraz znowu są. Doprawdy nie wiem, czy te problemy powstają na serwerze, czy w moim umyśle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Mi też zniknęły na chwilę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 No wiesz... To może oznaczać że zanegowano ich wartość poznawczą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Cos mi się sieć psuje :( Nie mogę nigdzie dzwonić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desztnik 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 adwokatko chociaż ta pani co założyła temat nie przepadam za nią ale dam ci rade.Nie wchodzi sie między wódkę a zakąską.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 My jesteśmy na deser, a wódki i pacierza nie odmawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 adwokatka nowicjuszka ---> jeśli gdzieś tu jeszcze jesteś... Chętnie bym z tobą pogadał ale twoje posty są tak ulotne... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Bzdurcia --> WIdzisz co się dzieje. Na koniec i tak wyjdzie, że odbyłem szybki numerek z samym sobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 klon - to nie bzdurcia, tylko żałosny podszyw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Ona--- > A co za różnica, z kim NIE UPRAWIA się seksu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Duża :P Przykładowo - uprawiasz seks ze swoją kobietą a nie uprawiasz seksu z prostytutką :P Tudzież uprawiasz seks ze swoim facetem a nie z gachem poznanym świeżo na imprezie :P Dla mnie to różnica ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Desztnik 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Jeśli na słówko się mogę dołaczyć.Od kiedy seks tratowany jest jak uprawa roli???????:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ona.. 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Desztnik - tak się po prostu mówi ;) Od tego że babą się ora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 zazdroszcze i gratulacje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 PSP zależy, kogo za sobą przywleczesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 PSP spoko, możesz gadać sama ze sobom, nic nas tu nie zdziwi :O zdzirson- bo teraz moich imienniczek jak mrufkuf, co druga to sztuciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Czerwiec 15, 2010 jak widzisz u nas same konie stojące w stajni :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Moze kogoś zastała...? ;) Pytam sie: CO tu sie do cholery wyprawia? Ladaco to rozumiem, jak widze nadal ma problemy, ale co z resztą ? :O Jak ja tesknie za Wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 chollerka.....my też tęsknimy dawaj foty na e-meila :) a tak a propo: czemu mnie na imprezę nie zaprosiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Pomarańczo jesteś nie doinformowana :) Ja zawsze odpowiadam na zaproszenia....nie koniecznie w sposób twierdzący :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 Len widzisz tu jakieś pomarańcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 15, 2010 O matko :O To na pewno te % zamydliły mi wzrok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Jestem zrozpaczona :O Rośnie mi 4 ząb mądrości i muszę iść do mojego osobistycznego stomatologa, bo mnie boli jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Siemanko ŚL - współczuję ci serdelecznie i wyrwij go w cholerę i tak nie potrzebny:P Miłego dnia wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
erudytka. 0 Napisano Czerwiec 16, 2010 Ja mam za sobą wszystkie 4, przed sobą wizyty u chirurga szczękowego :D Rośnięcie 4 to tylko 1/4 biedy :o Przepisze antybiotyk i po bólu :o A po usunięciu 2 tyg opuchlizna i jedzenie przez słomkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach