Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttt

Ogromna prosba do pan--dlugie pazurki ,tipsy,dlonie

Polecane posty

Gość facettttt

bardzo pilnie poszkuje pani z ktora moglbym porozmawiac na temat dlkoni z dlugimi pazurkami jest to moja wielka slabosc prosze jakas pania ktore ma tipsy lub dlugie pazurki niech sie odezwie bardzo potrzebue rozmowy w powyzszym temcie piszcie na maila lub tu dziekuje

A co chcesz wiedzieć? Ja od podstawówki lubię mieć długie paznokcie, ale na tipsy szkoda mi zawsze było kasy. Ostatnio zrobiłam i jestem bardzo zadowolona. Zawsze ładne, nie martwię się, że się połamią albo lakier odpryśnie. Eleganckie, seksowne... A że niszczą moje paznokcie, to wiem, ale w tej chwili się o to nie martwię. Będę się martwiła, kiedy zachcę je zdjąć. Pozdrawiam:)

Gość facetttt...
napisz do mnie na maila ok bo mam kilka pytan jesli mozesz oczywiscie prawdziwe pazurki tez sa piekne nie gustuje tylko w tipsach napisz ok

Gość facetttt....
Klitajmestro iodezwij sie na maila do mnie jesli to nie klopot bardzo prosze dziekuje

Gość jedupahu
ja pierdolę,co za zboczeniec,napiszesz do niego,a on będzie to czytał i walił sobie konia,to fetyszysta

Gość orion----
jedupahu hehe i kto to mowi dziewczyna ktora jako nieltnia zasla w ciaze hehe dobre

Gość facetttt...
tak to fetyszyzm a to cos zlego?? chyba nie wiesz o czym piszesz ksoro uwazasz ze fetyszyszm to cos zlego 90 % ludzi to fetyszysc ty tez jesli nie dopwioada wam temat nie udzlelajcie sie tu prosze czekam na twoj mail kali

Gość facetttt....
klitmajestro odezwij sie czekam

Gość facettt...
przeprapaszam Klitajmestro:)

Gość jedupahu
orion,nie wierzę-śledzisz wypowiedzi na wszystkich topikach i pamiętasz pseudonimy?Następny nienormalny

Gość facettt....
jedupahu pierzcie brudy w innym topiku to moj temat aswja droga mnie nazywasz fetysztsta a sama tz nie proznujesz i jescze mnie oceniasz hehe nieladnie tak naprawde KLITAJMESTRA!!!czekam na mial odezwij sie to wazne dla mnie