Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufefmiewjfierjgre

odstawilam tabletki w lutym i nie mam normalnego okresu juz ok 6 miesiecy

Polecane posty

Gość ufefmiewjfierjgre

bralam tabletki yasminelle i logest przez ok 10 miesiecy ale definitywnie odstawilam je w lutym br. miesiąc po odstawieniu dostalam normalny okres ale potem myslalam ze to normalne że się spożnia itd. mozna powiedziec ze poza lekkim krwawieniem w czerwcu nie mialam okresu , czasami jakies brązowe upławy. ile wy nie mialyscie miesiaczki po odstawieniu tabletek? przy okazji chcialabym sie zapytac czy to w ogóle możliwe jesli ost raz kochalam sie w czerwcu ze teraz nie mam okresu bo jestem w ciązy? chyba bym nie mogla tego nie zauwazyc? narazie bola mnie piersi i to wszystko..

Gość aaaMonika
hmm trochę cię nie rozumiem od czerwca nie masz okresu i nic z tym nie robisz??? Do lekarza koniecznie się zgłoś, zrób test ciążowy To nie jest normalne możesz być w ciąży albo mieć np jakiś torbiel koniecznie idź do lekarza

Gość ufefmiewjfierjgre
wiem, że to nieodpowiedzialne ale najpierw myslalam ze to normalne potem rozstalam sie z facetem i stwierdzilam ze co za roznica czy mam okres czy nie mam bo w ciąży nie jestem ale teraz zaczynam sie zastanawiac czy to mozliwe że w czerwcu zaszlam i jestem ale nie robilam testu tylko to chyba tez malo prawdopodobne żebym nie zauwazyla 3 miesiaca ciąży, przepraszam za nieskladna wypowiedz ale się spiesze

Zrób sobie test ciążowy i będziesz pewna czy nie jesteś w ciąży bo różnie w życiu bywa. Tak to najlepiej by było byś poszła do ginekologa na kontrole bo może hormony powariowały u Ciebie. Ja odstawiłam anty w marcu br. ale okres miałam normalny na początku co 28dni a teraz od 3 miesięcy mam co 26 dni i do tego staram się o dziecko. Najlepiej tak jak pisałam test i wizyta u lekarza.

Gość czarodziejka z ksiezyca
a czy zauwazylas u siebie jakies inne objawy?ja odstawilam tableki we wrzesniu mialam krwawienie owulacyjne i bolay mnie sutki, potem mialam okre bardzo skąpy 2 dni a od jakiegos czasu mam lekko nabrzmiale piersi.sama juz nie wiem.

czarodziejka z ksiezyca jeśli miałaś okres skąpy i trwał krótko może być oznaką ze jesteś w ciąży więc jeśli nie robiłaś testu to zrób go sobie teraz to wyjdzie Ci na 100% mrzesz nawet teraz iść i kupić test i tak Ci wykaże a jak nie to jutro rano sobie zrób i zaraz tu powiedz jaki miałaś wynik. Bo takie plamienia na początku ciąży mogą być potem już nie powinnaś dostać okresu lub tylko lekkie plamienia gdy powinnaś go dostać.

ale zamotałam i zakręciłam chodziło mi o to ze : Nie które kobiety gdy zajdą w ciąże albo mają takie plamienia jak ty miałaś i tak co miesiąc lub w ogóle mają zanik jego.

No wlasnie tego sie boję..nie bola mnie pieri ani nic..testu boję sie zrobic ale wiem ze predej czy pozniej mnie to czeka..Wizyte u gina mam dopiero na 24 listopad chyba zaswiruję do tego czasu.Mam nadzieje ze to tylko zaburzenia po odstawieniu tabletek..

okres dostałam mniej wiecej w terminie kiedy powiennam dostac w pierwszy dzien byl normalny jak okrs potem tylko plamienia.Nie mam zadncyh oznakow ciazy oprucz tych jakby napompowanych piersi.ale boję sie cholernie.

boje sie ze jak bede w ciazy to sie zalamie psychicznie a tak zyje nadzieja ze jednak nie jestem ale masz racje na dniach zdobede sie na odwage i zrobie..