Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hit

Fajny serwis do współdzielenia plików

Polecane posty

Gość hit

Cześć Wysyłam Ci zaproszenie do założenia konta w serwisie Chomikuj.pl Ja już mam tam u nich konto w systemie i jestem na prawdę zadowolony. Serwis służy do zamieszczania różnego rodzaju plików. Jest prosty w obsłudze i przyjazny, a jednocześnie wielofunkcyjny. Są tam miliony ciekawych plików. Mając takie konto korzystasz z tego wszystkiego bez zbędnego obciążania kompa jakimś zawirusowanym oprogramowaniem. Tu działa wszystko przez stronkę www. Zresztą sam obejrzyj. Podstawowe konto założysz bezpłatnie, a jak Ci się spodoba to możesz skorzystać z linka w tym zaproszeniu i będziesz mieć taniej: http://chomikuj.pl/?page=125728 Pamiętaj, że zaproszenie jest ważne tylko przez 30 dni! Pozdrawiam

Gość jurando
-- poczuj roznice --- www.5fantastic.pl +sciaganie darmowe + masa najnowszych filmow, gier, muzyki i inne + listy do przegladania plikow + wyszukiwarka plikow + trailery po 10min + player do odsluchania muzyki + screny + opisy + darmowy dysk internetowy + nieograniczona pojemnosc dysku + nieograniczony czas przechowywania plikow