Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuu

mój chłopak mi powiedział....czuję się okropnie

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuu

Jesteśmy już razem trochę....od ponad roku się pieścimy itd. Zawsze widziałam, że za bardzo nie chce mnie pieścić oralnie..mówiłam mu o tym, on zawsze zaprzeczał. Rzadko bardzo to robił. Ja go zawsze pięsciłam oralnie kiedy tylko chciał , było to często i zawsze do końca. Różnie rano, wieczór, popołudniu, kiedy miał ochotę i była możliwość.... Czy to było po całym dniu, po nocy itp Dziś mi powiedzial, że on dlatego nie chciał mnie pieścić, bo wieczorem po całym dniu ona brzydko pachnie;/ .... Ja bym mu tak w życiu nie powiedziała... A ja go zawsze pieściłam i nie było to od razu po prysznicy, tylko też po całym dniu itp Zawsze jak jesteśmy razem, myliśmy się o tej samej porze i jak go byle kiedy pieściłam a on mnie nie;/ a mówił, że to bardzo lubi....a dziś mi tak powiedział;/

Gość kaska2771
Straszny cham, mój mąż znowu woli czuć ten całodzienny zapach niż wymytą i bez smaku:)

Gość uuuuuuuuuuu
a, że ja go pieszczę po całym dniu to jakoś mu nie przeszkadzało...a nie raz po całym dniu i nocy i kilka godzin po wytrysku to wtedy nie narzekał...;/

Gość Romano Sexmacher
Bo zamiast sie pieścić trzeba się pruć na całego, dzieciaki.

Gość knkn
Potrafie zrozumiec, ze facet nie chce wachac cipki po calym dniu, ale powinien byc konsekwentny i nie pozwalac ci brac do ust niemytego penisa, fuuuj:O

Gość a kto by chcial lizac brudna
smierdzaca zasyfiona osrana cipe

Gość uuuuuuuuuuu
Taki "brudny" jest najsmaczniejszy, taki biały nalot pod napletkiem świetnie smakuje, lepiej niż mydło ;/

Gość uuuuuuuuuuu
wyżej podszyw..

Gość jeszcze dzień sie nie skonczył
a ty juz znowu ten sam problem wałkujesz.... UMYJ SIĘ LEPIEJ

Gość inco
To okropne co robisz. Jak mogłaś się tak zeszmacić? Być dziwką na życzenie faceta, o każdej porze (?), nieważne czy jego sprzęt odświeżony, czy też nie? Na dodatek ty jemu a on tobie nie? Dziewczyno, jęsli masz trochę godności w miarę porządnej kobiety, to się opamiętaj! Nie trudno jest zrozumieć, że on jest z tobą tyle czasu, być może dlatego właśnie, a ty z kolei robisz to, bo go chcesz zatrzymać. Zupełnie zbłądziłaś, nie tędy droga, w taki sposób, nie będziesz miała poszanowania u żądnego faceta. Owszem będzie ci mówił, że ok, że super, ale to będzie dalekie od prawdy. Dobrze ci radzę, ochłoń i bądź sobą, nie błaznuj dla chłopaka w ten sposób, bo nie warto się tak poniżać. Jeśli już to tylko dla męża i to jeżeli będzie tego wart!

ja mówię jak Ci to tak bardzo przeszkadzał czemu przez rok mnie okłamywałeś, że to lubisz...albo nie przeszkadzała Ci odwrotna sytuacja, ja mówiłeś do mnie popieścisz mnie... albo mówię czemu tego nie robiłeś jak byłam od razu po prysznicu? a była w same wakacje ponad 20-30 takich sytuacji...

Gość bibka na 2 baty
no to ty tak robiłas jak dziwka w dowcipie Przychodzi dziadek do burdelu i prosi o loda dziwka robi mu tego loda i robi a staremu nawet nie bryka Po godzinie dziwka pyta -- Czy ty chcesz abym to robiła ?? -tak chce ,rób rób --ale on ci wcale nie staje wiec jak mam to robic? --On nie ma stac , on ma byc czysty moze twoj chłopak tez chce miec czystego

Gość
boze kobieto myjcie sie przed i tyle mozecie zaczac od np. wspolnej kapieli, prysznicu itp. chociaz mojemu to akurat nie robi, przy normalnej higienie po calym dniu przynajmniej pachnie nia a nie zelem do higieny intymnej ;p

Gość cosi piccola
Fu :( Jak mozna byc takim flejtuchem i kazać sie lizac po śmierdzącej cipie albo smierdzącej piczy? Obydwoje jesteście dobrzy. Myjcie się

Gość tak sobie czytam i czytam i...
buehehee :D Zerwij z debilem! mam nadzieje, że na takiego dupka jak ty nigdy nie trafię. Co za frajer :D

Gość myjcie się chłopaki
bo wam śmierdzą ptaki!

Gość anjjjja
i mial racje chlopak,w zyciu bym nie dopuscila do takiej syt. by mi tak facet musial powiedziec, widocznie smierdzialas skoro tak ci powiedzial to tylko swiadczy o Tobie, poprostu myj sie i dbaj o higiene, pozdrawiam

bleeeee mój facet nawet nie ma prawa prosić o lodzika jak nie weźmie wcześniej kąpieli.... chybabym się porzygała jakbym mu miala zrobic po całym dniu nie mycia sie....a tak swoja droga to trzeba bylo z nim na poczatku porozmawiac o tym to napewno by Ci powiedzial ze powinnas sie wczesniej myc.... bo nie każdy lubi tak na brudno ja Ty...

Gość ula z ula
fuuuuuu co za obrzydlistwo !! trzeba sie myc przed !! my zawsze sie kapiemy razem, ale kazdy z osobna... bez sobie nie wyobrazam wziac do ust.. ale tym bardziej dac sie piescic... mimo ze b dbam o higieene, byloby mi wstyd i balabym sie syt ze moglaby byc nieswieza!!!

Gość Martynkowska __23
nigdy przenigdy nie dopu.ściłabym do sytuacji w której mój mężczyzna pieściłby m,nie oralnie [po całym dniu, czułabym się fatalnie. Może nie ma w tym spontaniczności ale dla mnie jest to wyjątkowo obleśne. skoro tak się przed tym zapierał musialaś tam naprawdę śmierdzieć...powinnaś sama o tym myśleć i dbać. A pragnę zauważyć, że ty robisz mu dobrze z przekonania że tak trzeba i że w zamian on zrobi tobie..dziewczyno nie tedy droga. Powinniście sie pieścić dla przyjemności a nie za karę. Ps. nie wyobrazam sobie żebym mogła zrobić dobrze mojemu narzeczonemu gdyby sie tam nie umył :/ zreszta on ma na tyle przyzwoitości że nie "podstawia" mi takiego.

Gość Martynkowska __23
Za to pan Zenek spod "trójki" kiedy tylko zobaczy mnie na klatce to wyciąga i każe klękać do miecza. No ale on zawsze mi naprawi coś w domu jak narzeczonego nie ma to nie moge marudzić.