Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tutor

Chcę tylko jego. Jak go zdobyć od nowa?

Polecane posty

Gość tutor

Sytuacja jest dziwna. Byłam z facetem, ktory był we mnie zakochany po uszy. Ale się mną znudził bo zaczęło mi za bardzo zależeć. Za bardzo się zaangażowałam, króliczek został złapany. Nie musiał już o mnie zabiegać, dałam mu się złapać. Zakochałam się po uszy :o Odszedł do innej. Po rozstaniu nie potrafiłam się od niego uwolnić. On ode mnie też nie. Bo nadal do mnie coś czuł. A ja nie potrafiłam być tak zwaną zołzą, za bardzo mi na nim zależało. Niestety mu to pokazałam. Pewnie stwierdził, że jestem bez charakteru. Ale bardzo chciałabym z nim być. Co mam zrobić?

Lepiej sobie odpuść. Zapomnij o nim. Spotykaj się z innymi. Otwórz się na nową miłość. Żyj dalej. Bo nawet jeśli uda ci się do niego wrócić, to możesz potem żałować

Gość tutor
Przy innym nie potrafię znaleźć szczęścia. Chcę jego. Nawet jeśli będę żałować. Był moim promykiem słońca.

Gość zenada po raz kolejny...
Kup sobie gumkę w pasmanterii i strzel się nią prosto w swą pustą czaszkę! "Odszedł do innej" " Bo nadal do mnie coś czuł" - przeciez to są 2 sprzeczne informacje. Wiesz co? wez nigdy za granice nie wyjezdzaj , bo tylko inne narody się utwierdzą w stereotypie, ze Polacy to jedna wielka ciemnota !!!

Gość tutor
To nie jest takie proste jak się wam wydaje. on by do mnie wrócił gdybym potrfiła się od niego odciąć. on jej nie kocha. chwilowe zauroczenie. chciał świeżości. on potrzebował tego abym kopnęła go w dupę. gdybym potrafiła to zrobić byśmy byli razem. taki dziwny typ. nazywal ją moim imieniem.

Gość tutor
Poza tym żaden facet nie robił mi tak dobrze w gumce, jak ON

Gość tutor
Tylko obawiam się czy nie jest juz za późno :o Ale zobaczymy jak to będzie.