Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogubilam sie....

wytłumaczcie mi bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość pogubilam sie....

bylam z facetem 15 lat starszym i bylo naprawde cudownie. zakochana bylam do szalenstwa jednak posatnowilismy ze to nie ma przyszlosci i sie rozstalismy. utrzymywalismy kontakt jako kolega-kolezanka. pozniej bylam z kims i on odradzal mi zwiazek lecz mowil ze my bysmy do siebie nie pasowali itp. spotykalismy sie od czasu do czasu i wiem jak na siebie patrzylismy jak sie zegnalismy (np dlugo przytrzymywal moja reke przy pozegnaniu). ja zaszlam w ciaze. powiedzial mu o tym na spotkaniu i niby ok.. jednak pozniej poblokowal moje kontakty itd. ja miedzyczasie rozstalam sie z narzeczonym, nie ukladalo nam sie. wczoraj zainicjowal rozmowe, spytalam czemu tak postapil. zaczal mi wypominac ze to moja wina.. i napisal ze on jest nadal sam i nie szuka juz nikogo... o co mu chodzi? przeciez to on zadecydowal ze my razem byc nie mozemy:|(

Gość kobieto ni z ząb nie
kumam może po polsku napisz?

Gość pogubilam sie..
no ktos kto mnie mozna powiedziec rzucil, ale pozniej bylismy przyjaciolmi chyba ma pretesje ze bylam z innym io bede miec z nim dziecko. tylko czemu?? sam mowil ze my nie mamy przyszlosci!!!:(

Gość tzynicznie bezczelna marisha
no pszejebane :o z tego co tu widac to chyba o nic mu nie chodzi

może chciał, żebyś go błagała o to, żebyście byli razem...

Gość pogubilam sie...
nie sadze ze o to mu chodzilo, powiedzialam jasno ze nie bede naciskac skoro on uwaza, ze nie mamy przyszlosci... tylko teraz traktuje mnie jakbym byla winna zlu calego swiata. napisal,ze zadna kobieta nie jest dla niego, nie bedzie juz nigdy szukal, jednak tez nie napisal ze z mojego powodu.. chociaz wyglada tak jakby przeze mnie stracil zaufanie do kobiet:(

Gość głupie jesteście
facet pewnie myślał że będziesz go przekonywac że 15 lat róźnicy to nic :) a ty go olałaś...no ale stary fiut nadal o tobie rozmyslała i knuł sobie że kiedyś znowu będzie cie pieprzył...dlatego był zły jak znalazłas sobie innego i obraził się jak zaciazyłaś...jednak nadal jest samotnym fiutkiem i teraz czeka aż zaczniesz go przepraszac i łkać że tylko z nim byłas naprawdę szczęśliwa i że jesteście dla siebie stworzeni...💤😴 ogólnie to powiem ci że przegrałas życie bez względu na wszystko, samotna panna z dzieckiem, jakiś 15 lat starszy kolo który się tobą stale interesuje..patologia