Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkaassss

Dziwne zachowanie mojej koleżanki.

Polecane posty

Gość izkaassss

Całą ciąże dziwnie sie zachowywala,pisala sobie opisy na gg o swoich odczuciach w ciąży,pomyślalam to normalne moze,po prostu jest szczęśliwa, urodziła, dziecko ma 4 miesiące i sie zaczeło!!!!! Wstawia sobie zdjęcia na n-kl jak dziecko samo juz siedzi,pije z butelki SAMO!!!!! CHWALI Sie tym wszystkim!!! ja tez mam dziecko i wiem ze nie wolno przymuszac do siedzenia,gdzie? przecież ono ma doipiero 4 miesiące!!! Chwali sie że juz tylwe potrafi!!! za pare dni pewnie będzie mówiła ze mówi MAMA :) napewno tak bedzie,jestem w głupiej sytuacji,niewiem co jej powiedzieć,delikatnie ze przesadza.

Ja też kiedys mialam taką koleżanke, wszyscy sie z niej śmiali ale nikt jej nic nie powiedział.Dziecko obkladala poduszkami i mówila Mama i Baba podobno jak juz 6 mies skonczyla :) to było sie z czego śmiać. cóż.... dziecko ma krzywy kręgosłup a ma dopiero 3 lata!!!możesz jej to powiedzieć delikatnie ze robi krzywde dziecku,żeby potem nie płakała :(

Gość gość
Znów temat z 2009? Pogięło was?

Gość babbbuuuu
To ze 4 mieisace i pilo samo z butelki to mnie nie dziwi,moj jak mu sie dalo to trzymal. Albo trzymal niekapka i sam bral do buzi i pil. Mam zdjecia z data z twgo okresu wiec nikt mi nie wmowi,ze to niemozliwe:P

Gość tymati
Wow, ależ Ty masz genialne dziecko!! Autorce nie chodzi nawet o samo picie samodzielne, tylko o fakt wrzucania na portale społ. wszystkich osiągnięć dziecka... a że obłożone poduchami...cóż, niech każdy myśli, że samodzielnie już siedzi:)

Gość gość
Moje siadało samo w 5 miesiącu, w 6 piło samo z butelki, mama i baba mówiło w 7. Co w tym dziwnego? A że bez fejsika lemingi nie potrafią żyć - cóż, szkoda dziecka, bo mamusia porąbana.

Gość gość
no a moje konczy za chwile 6 mc i nie siedzi samo, właściwie to ma postawe lejaca. w przyszłym tygodniu idziemy do rehabilitantki.

Gość gość
14.39 samo siadalo?tak?Normalnie z pozycji lezacej przechodzilo do siadu ?Bo to wysilek nawet dla doroslego.Male dzieci do siadania przechodza dopiero jak raczkuja ,wtedy to z pozycji raczkujacej przechodza do siedzenia.A z lezacej do siedzacej dopiero pozniej. Wiesz jak sie dziecko posadzi to moze siedziec i w 3miesiace.