Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdwertyuio

AH1N1żle sie czuje po szczepieniu

Polecane posty

Gość sdwertyuio

W nocy mialam 38,5 teraz juz jest lepiej ale kiepsko sie czuje.Dlugo sie zastanawialam czy powinnam sie zaszczepic a co Wy uwazacie?

Ja uważam,że ten kto się zaszczepi-ten się zaszczepi jakimś innych gównem. Więc ani ja,ani moja familia,jeżeli takie szczepienia będą-nie wybierzemy się na nie.

Gość gizzzmo
a teraz jebnij sie w łeb i sama skoncz ze soba ,inaczej szczepienie to zrobi :-D

Gość sdwertyuio
pracuje w klinice gdzie przychodza ludzie a to zaziębieni lub zagrypieni.Wiem,ze nie były testowane i jest tyle przeciwników co zwolenników.

Gość koloreeeeeeeeeeeeek
a ja zie zaszepie.Moja znajoma prawie sie nie przekręciłą w szpitalu jak wróciłą z Hiszpani,ludzie nie wiedza ze taka grypa nie lezy sie w domu,jest znacznie silniejsza od sezonowej

Gość frentii
W zyciu sie niew zaszczepie! Wlasnie sie dowiedzialam, ze syn znajomej w dniu szczepienia nagle stracil wzrok! Odzyskal go dopiero po 1.5 miesiaca. Tak naprawde sami naukowcy nie wiedza jakie dzialanie ma ta szczepionka, robia sztuczna panike w mediach, a to wszystko po to, aby zarobic i zakorzenic w ludziach strach i poczucie zagrozenia:O

Gość koloreeeeeeeeeeeeek
to uwazasz,ze lepiej umrzec na grype?zreszta..nic juz nie wiadomo..Ja sie zaszczepie

Gość z londynu
ja tez sie zaszepiła,miałam 2 szczepienia w jednym dniu,jedno na świńska a druga na grype sezonowa.Oprócz podwyszonej temperatury czuje sie dobrze.Współczuje ludziom ograniczonym i szukającym spisku.Ludzie padają jak muchy.Nie chcecie to sie nie szczepcie.

Gość dobry tekst
a gdzie szczepią pospólstwo przeciw ah1n1???? dziewczyno czy ty wiesz, przeciwko czemu się szczepiłaś????????????? ja przeciwko grypie szczepię się od 6 lat, dwa tygodnie temu też się szczepiłam, grypa sezonowa już szaleje, a wg mnie szczepionka działa, więc warto:):)

Gość sdwertyuio
poczytałam i niektóre wypowiedzi są nieżle chamskie.no cóż.Co do ostatniej wypowiedzi,to hamuj troche.Na wyspach juz szczepią ludzi a do konca roku beda zaszczepeini wszyscy.

Gość a Polsce jest bida i nie ma
masowych szczepień:(No ale ten kraj NIGDY nie dbal o zdrowie swoich obywateli tak jak to robią w cywilizowanych krajch:oBO POLSKA JEST TO KRAJ 3 ŚWIATA NIESTETY...

Gość kless
Zal mi ludzi, ktorzy dali sobie wmowic, ze trzeba sie zaszczepic i jeszcze mysla, ze robiac to sa bardziej cywilizowani od reszty:D

Gość derrrrrrrrrr
heh do kless:obys nie zachorował/a będziesz sie modlic o przezycie.W polsce jeszcze nie ma pandemii ale to juz nadchodzi a polska to durne panstwo.A apropo:wiecie ze posłowie zjezdzaja na wyspy i sie zaszczepiają?:Da wy co?hehe robaczki ,niedlugo padniecie