Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieswiadoma22

Prosze poradzcie mi co mam robic..

Polecane posty

Gość nieswiadoma22

4 lata temu krecilam z takim chlopakiem z drugiego konca Polski (Andrzej) ale.. on sie przestal odzywac bo znalazl dziewczyne.Po 4 latach zerwali i sie odezwal..zaczelismy znowu krecic.Pomyslalam co mi szkodzi i..wyslalam Andrzejowi swoje nagie fotki (ale bez twarzy na szczescie tylko w lazience, gdzie widac ze to moja). Nagle odezwala sie do mnie byla dziewczyna Andrzeja, porozmawialysmy i twierdzila ze Andrzej latal zajej koleznakami i pare razy ja uderzyl ale to ja nie obchodzi bo teraz sobie ulozyla zycie z innym. Powiedzialam Andrzejowi co mi napisala i...tak sie zdenerwowal ze chcial zalzyc na NK profil swojej bylej i wkleic jej nagie foty (bo tez dla niego kiedys zrobila) i pozapraszac jej znajomych. To bylo chamskie, ale na szczecsie po dluugich namowach tego nie zrobil. Teraz jest taka sprawa. Andrzej psial mi ze chce zalozyc ze mna rodzine a ja nie chcialm ze wzgledu na slowa jego bylej. Poznalam kilka miesiecy temu fajnego chlopaka i..wiem ze to jest to bardzo go kocham... Ale bje sie ze z zemsty Andrzej zalozy profil mi i wklei moje zdjecia.. Moj ukochany jets pzrewrazliwiony na ten temat i boje sie ze by z emna zerwal. Co mam robic.. Boje sie z eten profil zostanie zalozony mi.. Mialam trudne zycie i teraz nic mi nie pozostalo oprocz mojego chlopaka..Nie chce go stracic

Hehehe, kolekcjoner nagich panienek :) A Ty mysl, zanim cos zrobisz, a rob wtedy, kiedy juz pomyslisz. :D Swoja droga pasujecie do siebie jak ulal, nie bardzo rozumiem czego sie boisz ? Kolejnemu wyjlij swoje nagie zdjecia i zachec go do znajomosci z Toba, trudno raczej nie bedzie... :D

Dziewczyno,dlaczego Ty wyslalas nagie zdjecia kolesiowi ktorego tak slabo znalas,sam fakt ze on tego chcial juz swiadczy o tym ze to jakis porabany typ.Teraz skup sie na swoim facecie i nie mysl co moze sie stac,bo nie masz niestety na to wplywu.Jezeli facet Cie kocha to ciesz sie chwila!

Dziewczyno,dlaczego Ty wyslalas nagie zdjecia kolesiowi ktorego tak slabo znalas,sam fakt ze on tego chcial juz swiadczy o tym ze to jakis porabany typ.Teraz skup sie na swoim facecie i nie mysl co moze sie stac,bo nie masz niestety na to wplywu.Jezeli facet Cie kocha to ciesz sie chwila!

Gość rawweq
Daj spokoj, przeciez publikowanie czyis zdjec bez zgody autora jest karalne. Jesli tak by zrobil, zawsze mozesz isc na policje. No choc obciahowa sprawa. Ja bym nic temu Andrzejowi nie mowila o nowej milosci, po prostu ograniczyla kontakty. Przeciez nie wie z KIM sie chcesz zwiazac. a NK bacznie obserwowala - przeciez jak sie pojawi twoj nie-twoj profil mozesz zglosic do administracji to i poprosic o usuniecie.

skoro foty są bez twarzy.... to jaki masz znak szczególny? trzy cycki?

Gość nieswiadoma22
Tak ale moja kumpela kiedys poprosila o usuniecie pewnego konta i susuneli.po 2 miesiacach czyli zdazyloby sie wszystko nakrecic. A ten gosicu wie o nowej milosci bo wxzoraj zmaiescilam zdjecia z moim chlopakiem..Nie chcialam wczesniej zmaieszczac ale ciagle byly awantury ze sie go wstydze i go ukrywam wiec dalam te foty.. A co do faktu ze wysllam to.. znalam sie z nim bardzo dlugo i Andrzeja kiedys kochalam. Ale nie mielismy az prawie 4 lata ze soba kontaktu wiec wiele sie zmienilo Chodzi mi o to ze.. jest powalonym czlowiekiem, ma odchylki. On jets taki ze dziala pod wplywem momentu i mzoe zalzyc ten profil. Ale mam andzieje,z e jest zbyt leniwy na takie cos i z ejuz nie ma tych zdjkec bo w koncu minal rok od wyslania, takze mogl miec format czy cos w tym stylu..

Gość nieswiadoma22
IKe, taka sama lazienka z takimi samymi szczegolami.