Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

Dziewczyny ja bym odlecial ... po minucie

Polecane posty

Gość travec
Ooo samanta :) Zazdroszczę mu ;)

Gość sanrrrrrrrroman
normalny lodzik czego tu zazdroscic?

Gość travec
deepthroat to nie jest normalny lodzik hearher brooke jest znana z tego :) Samantha, widzę że Ty też ;)

A ciekawe jak kobiecie dogodzic,bo przeciez to jest nie w porzadku,ze dziewczyna sie stara a facet nic Samanta jak to tam uwas jest ja czytalem,ze podobno brodawki sa sfera erogenna u kobiety ps jak chcesz to ci moge jeszcze kilka fragmentow przeczytac z ksiazki??

travec oczywiscie...ja zawsze mjemu to robie,uwielbiam mu sprawiac przyjemnosc,nie mam obaw ze po zrobieniu laski dostane kopa w dupe jak wiele dziewczyn...ejjj no sex jest bardzo wazna czescia zwiazku,nie ma udanego zwiazku jesli brak w nim sexu Pawel21 ty chcesz mi poczytac na ten temat???????

Gość travec
Samanta, Super że umiesz to robić i to robisz Moja kobieta jeszcze się do tego nie przełamała ale próbuje czasami. jesteśmy odważni w łóżku, lubimy wspólne zabawy Oczywiście połykanie na koniec to jest normalna rzecz - nam obojgu sprawia to ooogromną przyjemność

Gość w w w a a a
samanta skoro masz taka wiedze to wytlumacz mi co takiego w tym lodzie jest mega wyjatkowego? ja mojemu robie takiego prawie codziennie i nie wiedzialam ze taka artystka ze mnie...?

Gość travec
Samanta Rozumiem, spoko :) Zawsze przy łóżku stoi butelka z wodą. Po tym od razu popija wodą i już. Szczerze to jest moja pierwsza (i już ostatnia - narzeczona :) partnerka, która to robi. przy pierwszym razie jak dochodziłem nie wiedziałem co mam zrobić, ona mnie tylko przytrzymała i... Uff, boskie to było

w w w a a a nie rozumiem,jak co w tym wyjatkowego? mi zalezy natym by mojemu mezowi bylo dobrze... jesli jestesmy z kims i zalezy nam na tym kims to liczymy sie z tym kims...mi zalezy zeby bylo mu dobrze tak jak jemu zalezy zeby mi bylo dobrze

Gość sanrrrrrrrroman
travec to moze ty napisz co cie tak urzeklo i czemu ten lodzik taki wyjatkowy????nie kumam chyba niewiele przezyles w tym temacie ze cie to tak podjaralo

Gość w w w a a a
spoko i milo tak ma byc przeciez ale ja o czym innym..... dlaczego wg was ten lod z filmiku jest jakis wyjatkowy?????? lod jak lod

a dotakiej galki to sie przykladam:Pnie tam ze wgore i w dol:)ja to tak inaczej robie:Pnie doprowadzam do tego by on sie odrazu spuscil,lize go caluje masuje... a ze teraz jestem bez sexu ti inna kolej wydazen:O JA CHCEM SEXU:O:O:O:

Gość travec
No pewnie że lód jak lód Ale czy każda kobieta tak głęboko i sprawnie wkłada sobie penisa do ust? Oj raczej nie... I to mi się w tym filmiku podoba. P.S> Oczywiście to co ja robię z moją partnerką a w zasadzie to ona ze mną jest równie cudowne :)

Gość travec
Samanta,Superr A lubisz, jak facet pieści CI stopy? Ja uwielbiam to robić mojej księżniczce :)

Gość travec
Rozumiem A co Ciebie jara najbardziej?

Gość tym razem na orendż
swojemu mężowi często tak robię-i nie dosaję potem kopa w dupę,bo on odwdzięcza mi się równie mocno :)

Gość travec
;)

Gość ta dziewczyna z filmiku
wydaje mi się obleśna :0 widziałam inny filmik z nią, taki krótki, cos ok 2-3 min. uprawiała anal, a na koniec filmiku wsadziła sobie sałego do buzi...prosto z tyłka do buzi :0